《永恆族》劇透討論區 4

1001 回覆
32 Like 12 Dislike
因為 Ajak 同 Arisham 通靈果粒波俾咗佢
我仲以為最後雪碧會遮住佢
下一季 IKEA collection
星神族雲石枱系列
仙碧啲幻象應該有時限,喺倫敦大戰同村戰嗰度見到
套戲有講 喺隻船度開會果陣講㗎,然後基佬咪話原來粒波有咁嘅能量,俾我嚟用佢嚟整個 unimind
乜撚都話左膠啲人真係好煩
呢套野唔係話好好睇

但絕對合格有突 唔明攞雷神2出黎比係咩事
太撚長套野
Boss係Ikaris幾驚喜
臨尾點解突然啟動到Unite mind?

啱啱睇完,未追晒post
我覺得中段superman打果條女+大隻佬好睇D
哩套真係數一數二唔刻意賣弄,真係抵讚。基咪基囉,都可以正正常常有個溫馨小家庭。呀叉咪呀叉囉,幾好笑。聾咪聾囉,打得勁咪得。

經期隊長講到做女人幾撚慘俾男人指指點點真係太難頂 仲有 Falcon: look at me I am black. You can do better senator
開頭以為隻變異族好似斯路咁,吸返幾個配角做終極boss,點知神族咁無智慧搞內訌
其實好睇過尚氣
黑婦就本身期待高入場睇覺得好一般
永恆族就抱住睇垃圾既心態入去點知叫收貨

不過男主角成套戲既表演方式好生硬
男女主角感情俾兩位既演技搞到唔入戲

美術鏡頭係今年到現時為止marvel最好

最後就係男主角打自己人勁過打敵人
呢到就差d,同埋後尾安排工程師困到男主角有d牽強
最尾個 unimind 係 Tiamut 啟動,因為陷球鏟時要保護返啲 Eternals 俾佢地去 Celestial 度回收返
隻怪死得有點兒嬉
每個人都有自由意志嘅,唔係同族就盲忠,兩邊都唔撐咪kingo咁走人唔玩
如果係三級片,佢強姦完人個刻鬆懈咗,反而會仲有說服力
I love you Sersi
下一秒就野合

不過結婚果幕幾 warm,Ajak 感動到嫁女咁,閪開面嘅 Druig 都唔閪面,得雪碧閪面

漫畫隻怪同 Thena 係有路
你解得好清楚
其實真係唔係咁難明姐

其實大部分憎左膠既都鐘意佢地成日強調自己點點點慘 迫人接受

其實最好既方法係大家融入大家 好似套戲咁
唔刻意強調 同平常係街見到既野一樣
admin權限
個幕後大佬一野就可以召番成班人番黎, 應該都可以一野打爆個地球
今日睇完 好好睇
但一路睇既感覺係仆你個街 dc套正義聯盟黎既
自己一直好鐘意dc 講神話>marvel英雄故仔
估唔到marvel會跳出框框開始 講多d神既野

Btw 其實唔係幾鐘意marvel studio撈埋dc黎講
自抽自己似superman
跟住又有話Batman助手
理論上marvel宇宙唔應該出現dc英雄

利申 唔係想嗌交
我dc同marvel都好鐘意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞