《永恆族》劇透討論區 4

1001 回覆
32 Like 12 Dislike
大家好撚勁記到啲名
我淨係記得thea同Gilgamesh
係Thena

其實唔難記呀
女主角Sersi
男主角Ikaris
細路sprite 雪碧
印度佬Kingo 連自訂車牌都係自己個名
族長Ajak

呢啲名都好短啫
係Phastos 同Gilgamesh最長
同埋佢哋啲名全部都係來自神話故事 應該都會有啲印象
岩岩睇完,好睇
其實啲基位都好點到即止
隻the last of us2先係左得又嘔心
可唔可以唔好咁柒做下research先扮專家
Homelander係第二個演員黎
其實十環個環關唔關永恒族事
關,啱啱好十個
deviant擺明係配菜啦
仲整幾個型態俾佢夠哂誠意
我記到10個,不過記唔到名,一pair pair咁記易記D

女主陳靜 舊女主leader

雅典娜 大力神

超人 12歲豆釘

尤里 啞妹

科技基佬 印度一陽指
arisham未講左話永恆族每做完一次任務都會洗記憶,而佢地洗左嗰段記憶會儲存左喺一個地方,arisham話啲記憶係攞嚟研究lo,咁既然係研究,整多啲唔同嘅sample有咩問題
印度一陽指屌你 靈丸來㗎
洗5洗甘男女男牙-.-
不過我都覺得有啲嘈
Marvel都話BTS紅 毒撚們點拆
啲天神一出世就可以打爆地球

何況而家主角個老細係天神族判官,起碼爆星
至少有斯路等級全力龜波氣功打爆銀河系
多瑪暮仲大型,可以比Ds用寶石撚,雖然而家冇咗
thor入面,奧丁揾人發明咗毁滅者装甲,專對付天神組
啲人見到有外星人,應該即刻同天劍局講
就係唔知佢會點樣續集,因為基本上佢同出過嘅marvel 電影冇連結
連一個舊人都冇
wanda劇咪有連,下套Ds2
Wanda vision 有永恆族嘅人?
現代就夠做姐但冰河時期已經有變異族
如果無永恆族黎幫拖 人類收左皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞