《永恆族》劇透討論區 4

1001 回覆
32 Like 12 Dislike
反而有無諗地球個星神族對個地殼影響

都起左半個身,唔會引發自然災害?
tony老豆可能有 / 第一代蟻俠
我反而睇果陣
諗緊會唔會變旅遊名勝
其實套野唔係差 有好多野講左出黎但包裝得好差 搞到成套野好左膠feel
大愛 黑人 gay 女權 自由 宗教(中間金字塔似係扮摩西帶一班人離開埃及定扮耶蘇?)基本上真係咩都齊哂咁濟 同埋好多野都係差d野咁

個leader 死左個陣 大部分人既反應都好唔到位 搞到佢地唔似一家人 一齊生活左幾千年咁 一係佢地某d人其實唔太鐘意個leader 但其他同伴講到 點都要扮下野咁

最後又係搞笑….為左條女而推返哂之前所做既野 其實個男主殺得個leader 個陣…佢唔會預左佢有機會殺哂所有人,包括條女? 咁佢殺個leader 黎做乜
我咪答咗你問題,我意思係我地人類執著種族,性取向哩啲嘢只不過係因為我地係人類。Arisham 創造人形 Eternals 邊有理得咁多,人類咪又係飼料。

咁關大包圍拎光環事 而家又唔係睇經期隊長同黑豹,講到做女人做黑人有幾撚慘咁,哩套戲有刻意去拎光環咩
講fight scenes superman vs zod果段都仲係世界第一喎

Mcu學野啦
趙婷自己都話係學左ZACK
成班傻仔仲叫dc學野
無啦啦加件啞既真係
但佢平衡戰力方面做得好好多。
中間好拖 因為要介紹太多角色既人物特性
咁佢應該係中國人,打自己人比較恨
五指山!
一路睇就諗緊同尚氣有無關係 十環又似係佢地做, 文武會唔會係同佢地有關連 , 跟住又覺得係大羅困住左既係變異族
手語女咪就係聾
呢套好有驚喜 但覺得中間搵返啲同伴
好似睇緊少林足球咁 想再睇多次
點解紫薯佢個族都係永恆族但可以生小朋友同唔洗做任?定佢地已經覺醒左自由意誌?所以改名做泰坦族?
你見佢殺咗 Ajak 果陣已經好心痛,因為佢當佢係呀媽咁款。佢根本唔係冷血殺手,只不過要揀屋企人或任務,佢揀咗任務,無論幾心痛都要繼續做。所以最後見老婆殺唔落手都好合理,話哂七千年忘年之戀。

點解要殺 Ajak,因為男主角知道當啲變異族一重返嘅時候,散播各地嘅 Eternals 會自動自覺走去搵佢。原本佢地兩個都知仲有七日地球就玩完,但係 Ajak 六日前話佢變咗心,地球人唔應該死,果一刻男主角知道如果唔殺 Ajak,Ajak 就會感化埋其他 Eternals 合力唔俾 Tiamut 出世。

而家得返男主角知 Eternals 嘅真心嘅任務係乜,諗住唔同屋企講,忍多一日既可以完成任務,咁做佢屋企人又唔會阻止 Tiamut 出世,又唔洗同屋企人打。點知 Ajak 臨死俾咗 admin 權限佢老婆,佢老婆爆大鑊,搞到全家人散哂,男主角為咗任務,最終都係要打哂反對佢嘅屋企人,包括佢老婆。點知真係殺唔落手,又任務失敗,最後冇生存嘅意義投陽自盡
我都覺
但大羅隻野勁過晒啲變異族好多
又要解釋多次 佢係聾,唔係啞,佢見到 Druig 俾人打殘咪嗌咗一聲囉 佢冇聽覺係因為要超音速跑,每次音爆都會聾,醫完下次跑返又係聾,咁佢跑得快過音速其實冇咗聽覺又唔係好大損失,同埋佢仍感受到震到,佢隱居又唔洗同屋企人以外嘅人溝通。

同埋個演員係真係聾,佢拍戲嘅原則係唔會立亂用佢把聲。
我都呆一呆
諗緊呢個設定係咪漫畫已經有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞