《永恆族》劇透討論區 4

1001 回覆
32 Like 12 Dislike
應該之後呀王會將十環同eternals拉埋一齊
同埋對應返神話伊卡洛斯係飛向太陽而死
最尾有少少奇怪,鐳射眼同隱形女都願意統一思想俾女主力量?係自願定係強制?
我想睇輕輕鬆鬆既爆米花電影呀,唔係想睇要諗N咁多野既法國藝術電影
好簡單
睇鹿既紀錄片見到佢比獅子食 你咪覺得獅子係奸
睇獅子紀錄片見到佢比鹿trick到暈 你又會覺得鹿係奸
唔會咁覺得
正常邊有人會將人類既道德觀念套落去其他物種到
唔正常個d先會
Ching講出左d影評家既心聲
佢要keep 班eternals busy
但最尾班友係阻佢任務 佢先大開殺戒

但其實佢係米索不達米亞 打個隻deviants
都打得好唔利落

覺得所有eternals 戰力高返少少 就perfect
如果齋打 點解唔去睇矇面超人
個導演係咪為左畫面
完全唔撚理d 能力設定
唔會,而eternals同人類生活得耐先會咁諗,不過睇返thena 個病嘅反應,應該每次大崛起之前知道真相嗰陣都差唔多反應就係啦
I mean如果係都要分忠奸既話
所以佢咪講係food chain
Predator話事
睇戲要諗又有反思先係正路
畫公仔畫出腸係C9劇集
呢個解讀幾有趣
吸收左媽媽記憶所以有母性都make sense
地球全球地震,火山爆發,班avengers唔見人既?
點可能高得過black widow
咪撚玩
其實Arishem冇指示Ajak去打Thanos算唔算有bug
全宇宙少咗一半人,你點知會唔會有一段長時間冇新生celestial?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞