《永恆族》劇透討論區 4

1001 回覆
32 Like 12 Dislike
因為ikaris對ajak同sersi嘅感情唔同,ajak某情度上你可以當係一個長輩,但係sersi係佢愛左5000幾年嘅女人,佢殺ajak係因為佢覺得ajak背叛左Arishem,但係佢自己都落唔到手,所以要借deviants落手殺,佢殺ajak嘅時候,地球得返7日就玩完,而殺左ajak就除左佢自己之外,冇人會知7日之後地球玩完,但係佢再點高智慧都諗唔到deviants吸收左ajak嘅能力,搞到佢地進化左,可以出到冰谷,所以先會俾其他永恆族發現,然後要搵返ajak,再發現佢死左,之後其實都係得返一日地球就玩完,如果正正常常deviants出唔到黎,7日之後6眼仔出黎,係冇其他人會知呢件事,所以佢冇諗到要殺sersi
咁呢套都係鋪路比Dane Whitman做black knight
咁咪睇之後啲電影或劇會點交代天劍局去查永恆族件事囉
而家要鋪架嘛
https://www.youtube.com/watch?v=oJZd3o3COgs
如果熟西史嘅人應該覺得呢套幾正
我都覺得Tiamut係想幫Sersi
其實唔講隻變異boss
單純係森林俾小怪磨擦都好難展現佢身體素質既優越性
俾人撳住個頭真係好低威
佢揪頭一隻細怪留力放佢走
可能去到大結局之前都係矛盾緊
成套戲冇乜問題,最尾男主突然自殺睇到好出戲。
鋪排好有問題,上一幕仲打緊,下一幕自到女主突然感性大過理性,搞一大輪,最後竟然連阻止女主都唔做,
+1
第一次睇Marvel IMAX睇到恰著咗一下
Dune 好睇啲,相對嚟講
其實呢度有個小小bug位 佢可以唔用laser射9女主
抱住佢飛走都可以 又唔係一定要殺左佢先阻止到
齊寶石嘅thanos 夠唔夠天神族揪?
吓 條友出名係m記打手喎
Snyder Cut佢都屌啦
超粒方on9都唔係第一日嘅事
如果俾tiamut出世佢地完成左個任務
呀頭回收佢地返去洗機
到時佢愛既sersi就唔存在
條友成日嘩眾取寵搏view
其實點解 Phastos 捆綁 play 可以令 Ikaris 射唔到激光,閂咗 friendly fire?
漫畫齊石thanos打埋生命法庭
咁佢都講到自己啲科技咁勁
捆綁嗰啲道具有方法暫時令佢性無能都唔出奇
咁就睇下佢想要既係邊樣啦
如果仲想留住女主既愛 點解又自殺
如果只係唔想傷害女主又想完成任務 就可以抱住佢飛走
我覺得佢一路都唔敢親自落手殺自己人
去到最尾人生走馬燈承認最想要既係維護女主既存在
但佢自己已經無面目去繼續生存所以自殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞