《永恆族》劇透討論區 4

1001 回覆
32 Like 12 Dislike
人地係 Eros…
Ching 係咪調轉左
個導演做訪問佢有講
屌 block 咗佢啦正正經經討論劇情喺度聊交嗌
呢個唔係生命法庭咩,仲要係雕像
以為生命法庭勁啲
諗住入黎睇下有冇人講個soundtrack,點知屌緊左膠,女權
即係 TVA 可以用支棒棒篤死天神族 variant?
咁靚仔既on9仔
係人都知啦
我係基於呢個前設去講返
點解人會講人禽之別
獅子殺生係別無他選
但人殺牛羊係選擇嚟

你又將我個討論推返去 lv 1 做乜撚
鳩up下
新聞都係 有親環保 黑人 同性就一大堆人屌左膠

其實呢類人算唔算右膠
睇到前面幾個長篇留言都話唔明ikaris都狠下殺手殺左ajak
點解唔一不做二不休堅持到最後
發覺啲連登仔都幾冇人性
做錯事就一定錯到最後唔識轉彎

佢殺ajak其實都係見步行步
以為大家冇方法阻止天神族
只要唔出聲,等時間到就得
點知俾phastos又諗到橋
佢着甲阻止就知佢逼急左

睇最後個場大戰
ikaris係從來冇射過sersi
佢根本連傷害佢都做唔到點殺佢阻止

問得出點解唔殺埋sersi既連登仔
一係冷血
一係A0
香港大把人一路racist一路話人左膠,我身邊都識幾個,更唔好話連登佢地都係產生所謂左膠既元兇之一
趙婷真係got fans
soundtrack 都係揾返ramin
配樂一流
襯落場面好浩瀚
D思維非黑即白我個frd又係咁,好似人得一種性格咁,衝動既人永遠唔可以有冷靜既行為
我睇果時都有諗屌你老味可以光速飛點解唔撞碎哂d怪算
其實eternals 唔插手 thanos都解釋到 套戲都有講唔插手戰爭係想加速科技發展 的確事實係因為要打thanos所以avengers開發到time heist 對天神黎講等多幾十年等我,人口回復都只不過係眨吓眼啲事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞