《永恆族》劇透討論區 4

1001 回覆
32 Like 12 Dislike
早知就講出黎啦,收收埋埋扮偉大做咩啫
應該所有有永恆族既星球都有變異族
為左唔比天神族誕生就應該打撚7班天神族啦
咪撚on9啦
你會唔會話獅子食斑馬係唔應該呀morally wrong呀
講下幾隻字就扮到哲學大師咁
啱喎咁就合理了,唯一可能知就係能夠同天神通訊嘅奶媽,而佢就係想拖延
做咩啫你地兩個on9,嗌交就正正經經嗌交啦,嬲嬲豬又要扮笑
唔插手所以唔需要知?
我諗佢地真係無諗過理thanos
可能要等mcu再解釋一個天神出世係需要啲咩
要活人定係要啲咩能量
睇套戲之前 要閉關一個月去圖書館研讀哲學 先可以睇戲
同endgame個節奏好似 但做唔到end game個緊湊 一開頭又係圍埋 之後又逐個講 逐個搵番集合 之後就圍埋打 但前段有啲位都幾悶 係值呢個片長但有啲位真心會有啲悶 岩做劇集多啲

高潮又未夠高潮咁 可能我比較愛好動作多啲

會鍾意有朝偉既尚氣多啲

但整體內容 都交代得唔差 比上不足 比下有餘咁啦
唔夠打
終於有人明我想講咩。。。
上面啲人因為我第一段講錯就好有優越感唔睇埋後面
咩「連地球人都知」
地球好失禮你咩…
地球根本就係宇宙中心嚟嘅
最撚on9就係依啲人最中意拋個term出黎然後咩elaboration都冇
但都要繼續扮高人一等
原來唔係同一個演員?
一路睇一直都諗緊點解會咁, 係咪唔夠演員
咁你講下啦
乜柒都唔講扮撚哂野咁
淨係識loop實然應然
點先為之多?死一半人口就一定多?
咁如果thano如果滅四成人咁多唔多?
大屠殺 原子彈 疫症 都死好多人咁應唔應該干預?
所以set條line就只係消滅deviants合理喎

同埋eternals殺左唔少deviants
你睇到既係結果 當然覺得影響細啦

thanos影響係一次性
deviants影響係持續性
層次已經唔同
佢哋懶得覆姐但係如果你有留心睇,其實好多位都描寫緊ikaris對sersi嘅感情,其他人嘅感情(包括對人類嘅感情)反而冇寫咁多,好多都用一個場境帶過
姐係無料扮四條啦
縮返埋入你老母個西到啦
你係咪一見到人食肉就屌尻人唔道德啲柒頭黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞