《永恆族》劇透討論區 4

1001 回覆
32 Like 12 Dislike
長髮Cersei係幾正
因為俾觀眾估中左而扭橋 垃撚圾
明明Bran 係三眼烏鴉

唔知morgan stark 仲有係得係mcu 繼續
jon snow 換個身份 繼續守護stark family 都幾正
依啲伏筆唔怕keep,要搵個理由話醫咗都唔難,Sersi/thanos細佬出手咁囉
translation問題
你咁解法 celestial 就係忠
你要搵一個解法係解到 celestial 係奸先得
豬牛羊一類
人/Celestial 一類
內疚殺左ajak
自己落唔到手殺sersi
完成唔到big boss既任務
巴巴托斯黎
天生防激光
呢班根本就唔係superhero,只係一堆AI
金閃閃自己話只要有Mind control佢就可以放假
即係宜家冇問題
死唔去出翻嚟但以後飛唔到?
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Icarus

btw下集有Harry Style喎
個名原型就係飛去太陽
覺得各eternals 既攻擊力強多少少就perfect
馬東石明明可以再勁啲
定要顯示eternals 要together 先最強

ikaris 一路唔出盡力 因為要keep 班eternals busy
最後因為會阻到新天神
佢先大開殺戒 出盡力打 又幾貫徹佢忠心既settings
你睇下你自己D留言負評數先啦
仲好意思話人冇品味冇審美能力
究竟天神族係Kang之上去睇呢個宇宙?定調返轉呢
唔洗怕 成班ai黎
天神show 俾sersi 睇 大把module 係度

要恢復記憶都唔難
成班eternals 再連線 或者話佢同thena一樣
上生記憶 但呢個難啲 因為佢直接自殺左 唔知有無將記憶收係server 度

睇下有無eternals 2 先
有既 乜都有得傾
佢一爆,人類比佢秒殺,都冇痛楚
好合理,佢都唔係為殺而殺,更何況佢係一個有情緒嘅機械人
乜鬼野忠奸
自然循環既野有分忠奸?
你會唔會話獅子殺生好唔道德?
Eternal就係跳出左以往英雄片正邪二分既框框先咁好睇
你又走返去主角係正義 敵人係邪惡依d二元分立
個套係尚氣呀ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞