《永恆族》劇透討論區 4

1001 回覆
32 Like 12 Dislike
用嚟扑野掛,上面我好似有吹過eternal係故意整成咁嘅組合呢創造情同感衝突
我都想知
其實佢地係咪整到d怪太勁
點解拍出黎永恆族好似咁廢咁
宜家MCU吹到咁大
後面D戲都唔知連唔連到
成個MCU分裂晒咁
淺白易明
可能套野本身唔係想sell打鬥
係問緊其實咁多年黎為咩而打
最慘係d 怪都唔覺勁呀屌
如果受影響,咁TVA個結界最勁
其實佢做到既野平陰佬都做到
個細佬最多做到誤導
平陰佬直接比指令
我理得佢原本係點
我又唔係漫晝黨
又唔知Thanos 係MCU家庭背景係點
突然彈個咁嘅人出嚟 好難吸引我囉
Kang會有方法對付星神族?
星神族會任9 Kang搞平行時空?
咁班永恆族又會唔知有d咁嘅次元靈魂掠食獸
俾班怪獸出到大羅咪一樣吸走晒d人
星神族直接整班機械人出嚟 強制人類生育咪算囉
整到佢地有情感 為咩?
成班星神都On9
我諗應該永恆族本身都唔算好打得,有戰力嘅應該同avengers 差唔多,非戰力嘅起碼有CA體質左右。
本身deviant如果淨係食下恐龍獅子老虎呢類動物嘅強度,最多同Thoans 四個大將差唔多(仲要係無腦版),但係食咗一個eternal之後知識同力量會多咗好多而且識回血,而ikaris 又唔出全力,所以先會打到咁
沙地扑好出戲
明明條女想煉成草地花海都得啦
如果你有睇過Loki劇集 就覺得永恆族呢兩個半鐘真係好小事
我有睇呀 所以咪話分裂晒
TVA有一part 尚氣又一part Eternal又一part
分開晒咁
怕佢一個唔覺意連唔返 就吹晒去Multiverse
MCU 2021暫時最好睇嘅戲
希望NWH唔好令人失望
其實千年老蘿莉變左普通人類之後仲會唔會有佢本身D能力
啱先睇完好撚正
反而仲嫌佢講唔夠兩河流域嗰啲歷史同神話,伊卡洛斯、吉爾伽美什、雅典娜、小仙子嘅形象性格同神話故事真係好似

最尾係咪又係奇異博士,好撚忙喎
而家過癮既地方就係睇佢之後可以點駁返埋一齊
暫時Eternals、尚氣、Loki都冇話嚴重到矛盾到接唔埋
DS2應該會好撚多人入黎客串
我想知快閃妹 點解設定佢係啞
第2個片尾把聲係刀鋒戰士
奇異果冇客串
討好左膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞