《永恆族》劇透討論區 4

1001 回覆
32 Like 12 Dislike
呢個反而值得討論
我都有諗過點解片入面
用變返人類然後長大呢個設定
嚟就返現實個情況而去留呢個角色
我偏向咁睇,其實係套戲個焦點喺地球,唔代表地球外冇同樣冇emergence 發生唔到嘅例子,arishem 嚟到地球但係冇對地球或者Tiamat嘅屍體做任何野可以:大概孵唔出應該好平常(可能億萬粒蛋有億萬粒都孵唔出),而celestial對新成員嘅誕生都唔係好緊張(如果唔係都唔會淨係派十個eternal去)。

佢哋應該好奇點解人造人會咁揀多過孵唔得出
兜得靚咪正囉
兜唔好就好柒
應該係特登set俾佢之後再出場
細路做英雄角色就最麻煩 仲要係唔識老既英雄
但係咪真係仲有能力如果冇左能力佢仲有咩存在意義
之前avengers 咪一齊打過d 係宇宙黎好大既怪物?
果d 會唔會係其他星球進化左既變異族?
面對這一問題,事實上導演趙婷早已向《Fandom》解答了疑問,證實鏡外神秘角色是由 Mahershala Ali 飾演的新版本刀鋒戰士 Blade。為此,趙婷更繼續補充道:「你們只需要等待 Mahershala Ali 的到來。我不知道他們對那部電影的打算,但 Mahershala Ali 簡直是塊寶,肯定會超級值得期待。」

我覺得冇咁簡單呀?講緊啞喎 點解要創造一個啞既永恆族黎執行任務?
所以個人覺得
呢個反而係套戲最有玩味嘅
一個伏線位嚟
不論言及現實拍攝情況定能力上
佢其實反而係最應該out果個

留待之後會點樣寫佢了
呢樣野都爆得 趙婷係得既
所以最後比佢識老
老老豆豆快閃妹係成套野最索果個
冇交代過
擺明留白,有後續再算
ajak好大奶
想知漫畫有冇話佢變左人類 同埋之後發生咩事
但太老
個速度女都屈佢機

只面拎刀氭甩速度狂插佢已經收皮
當佢腐乳咁個觀感就fit哂
續GOT後,又再做兄弟...

襟兄弟
呢啲要開聲屌佢老母
J 返後生時期嘅Selma Hayak is Okay

https://youtu.be/Naq2DF5aRdM
塔倫天奴條陷家剷借啲意啜人腳趾
睇4XD fing到我反胃
Blade
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞