[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (3)

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
買左sim2fly
不過唔知點解佢係咁show得3G
同幾慢 係咪我做錯野

你用咩手機

Iphone6s

你之前係咪呢部手機用過其他日本上網卡, download 過profile 無delete 到?
我諗緊 咁多巴絲都增唔到sim2fly
咁我買10張
有冇得平

80元一張

邊到買

留tg

唔該巴打
買左sim2fly
不過唔知點解佢係咁show得3G
同幾慢 係咪我做錯野

你用咩手機

Iphone6s

你之前係咪呢部手機用過其他日本上網卡, download 過profile 無delete 到?

搞掂 唔該巴打
有無人用過sim2fly係四國

無問題 北海道都有4G coverage
sim2fly用信用卡增值要sms個one time pw
咁應該點搞好
張sim card就到期
去15日買freetel定2張sim2fly好
我見好多巴打sim2fly增值都好似好麻煩,唔敢買一張去
7日大阪係咪sim2fly最好
只想用Google map同上連登速度快既話
去15日買freetel定2張sim2fly好
我見好多巴打sim2fly增值都好似好麻煩,唔敢買一張去

我買左兩張

四國仲有咩推介 我地四個人一人諗住一張 去七日
屌 貪平70$買撚左HAPPY TELECOM張伏卡
早知買番平時用開個張AJC全日通
SIM2FLY係香港ACTIVATE左先去日本用有無問題

無問題呀,開漫遊就即刻用到
我上次都係香港activate左先

去到先開卡
佢由你開卡嗰刻開始計8日
冇謂曬咗3個鐘

四國仲有咩推介 我地四個人一人諗住一張 去七日

仲唔夠?
sim2fly係咪真係咁好用
sim2fly最衰得7日,我去8日

去到先開卡
佢由你開卡嗰刻開始計8日
冇謂曬咗3個鐘

因為我果次去6日,所以覺得無乜所謂

張卡好似係8日嫁喎

張卡好似係8日嫁喎

咁我買10張
有冇得平

80元一張

邊到買

留tg

唔該巴打

Richonegeneration

張卡好似係8日嫁喎

咁我想問去到東京先開卡得唔得
我上網見香港開但唔見去當地開

張卡好似係8日嫁喎

咁我想問去到東京先開卡得唔得
我上網見香港開但唔見去當地開

插卡開漫遊就得
咁我買10張
有冇得平

80元一張

邊到買

留tg

唔該巴打

Richonegeneration

@PaulKwok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞