[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (3)

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
https://t.me/kkxyz

想要5張神卡 巴打請tg我
淘寶我見到65人仔有貨
應該唔會假野
淘寶我見到65人仔有貨
應該唔會假野

賣sim2fly 果個巴打
有冇得郵寄㗎 唔想出旺角

做唔到包郵啦

上唔上到fb?

其實係個兩個星期有問題,之後都無收任何有問題既報告

想問 sim2fly 係咪過 8 日即 cut ?
因為去 9 日唔知有冇機會搏大霧用多日呢

計足8*24=192小時

咁買 AIS 又應該夠用喎
20 號 17:00 到 28 號 1800 走

做唔到包郵啦

上唔上到fb?

其實係個兩個星期有問題,之後都無收任何有問題既報告

想問 sim2fly 係咪過 8 日即 cut ?
因為去 9 日唔知有冇機會搏大霧用多日呢

計足8*24=192小時

咁買 AIS 又應該夠用喎
20 號 17:00 到 28 號 1800 走

咪住先,唔係夜晚 12 點 cut off 架咩
唔該巴打 昨日買左兩張
想要ㄧ張sim2fly, 巴打請tg
https://t.me/givemeabra
啱啱去到日本 用sim2fly既 有兩個fd用iphone7都收唔到佢default既訊息 淨係收到3g 唔知點算 已經試過reboot 關左漫遊再開過 求巴打幫手
有關於用sim2fly 嘅雙咭問題。

由於工作關係要用本地咭sim 1收 sms, 而sim2fly (sim 2)係要開漫遊數據。咁會唔會好易收左sim 1漫遊費用?

我係用V10嘅。
eznippon同smt 無限邊張好啲?
有關於用sim2fly 嘅雙咭問題。

由於工作關係要用本地咭sim 1收 sms, 而sim2fly (sim 2)係要開漫遊數據。咁會唔會好易收左sim 1漫遊費用?

我係用V10嘅。

打上台話關左本地sim既數據漫遊咪解決到個問題
啱啱去到日本 用sim2fly既 有兩個fd用iphone7都收唔到佢default既訊息 淨係收到3g 唔知點算 已經試過reboot 關左漫遊再開過 求巴打幫手

.

睇下有無之前用過其他上網卡無delete 到profile. 有舊profile 就delete 左佢
63 折再送 $50 禮券!筍買 SmarTone 亞洲上網卡

去外國旅行,不少朋友都愛買上網卡,SmarTone 出品的旅遊數據咭,最大賣點是支援日本、台灣、新加坡、馬來西亞及印尼,提供 7 日無限速任上網,用家更無需自定 APN,相當方便。不過,SmarTone 這款旅遊數據咭,原價高達 HK$228,比其他上網卡貴上不少。可幸,SmarTone 做緊優惠,各位只要今日 (8 月 10) 於網上購買,即可享 85 折優惠,再配合「SMTFS75」優惠碼,即再享 75 折,即只要 HK$169 埋單,即原價的 63 折,同時更加送買 HK$50 鴻福堂禮券。

Source ezone

Smt7日無限 169蚊

卡:https://shop.smartone.com/tc/storefront/prepaid/Roaming-Data-Card-Japan-Taiwan-Singapore-Malaysia-Indonesia/318/https://shop.smartone.com/tc/storefront/prepaid/Roaming-Data-Card-Japan-Taiwan-Singapore-Malaysia-Indonesia/318/
自制wifi蛋, 上年用華為伏左, 今年改買隻tp link下兩星期去試
自制wifi蛋, 上年用華為伏左, 今年改買隻tp link下兩星期去試

你check 番隻tp link support 咩band

Docomo 行band 1,3,19, 21
Softbank 就band 1,3,8
想問係咪有$80 sim2fly 賣?
想買2張~~

留tg

https://t.me/Gnikztiwon

thanks

你check 番隻tp link support 咩band

行到呀, 華為就係爭個pap/chap option唔俾人揀, 搞到全程用3g

而今次tplink有, 同睇左review話得先放心買
想要2張sim2fly

Tg: phillycheesesteak

行到呀, 華為就係爭個pap/chap option唔俾人揀, 搞到全程用3g

而今次tplink有, 同睇左review話得先放心買

如果你係tp link m7350 的話, 買softbank d 卡. 佢無band 19

Network Type
4G: FDD-LTE B1/B3/B7/B8/B20 (2100/1800/2600/900/800MHz)
3G: DC-HSPA+/HSPA/UMTS B1/B8 (2100/900MHz)
2G: EDGE/GPRS/GSM Quad Band (850/900/1800/1900MHz)

出左張新卡 下個月去日本寫包膠
想問係咪有$80 sim2fly 賣?
想買2張~~

留tg

https://t.me/Gnikztiwon

thanks

想買1張~~~~
tg: aoransy

出左張新卡 下個月去日本寫包膠

我都買左, 我22號去試試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞