[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (3)

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
Youyou wifi 改左名

叫做 LET'S Travo , blog update 左個名

叫做 LET'S Travo , blog update 左個名

有無巴打用過呢隻?
15日都係89人仔 每日300mb 4G
好似唔錯
https://items.fliggy.com/item.htm?id=541769374571&toSite=main&smToken=a3f23fbebcb747028bda1b9228b91f6d&smSign=zmUbjmORGxajcjWf%2BV2Y6g%3D%3D

幫你望咗下
不支持港行苹果机

我用返泰國卡唔好?
又平又快
係咪有巴打賣TJAPAN rue SIM card 的

THX
係咪有巴打賣TJAPAN rue SIM card 的

THX

TRUE JAPAN 先正確
打錯字
KLOOK 本來$13 個隻UROAMING 而家加到$18
而同時間佢地加左WIFIBB做PARTNAR就做返$13 呢個價

有冇人試過呢間WIFIBB 得唔得??
泰國卡有冇得share wifi比其他人

聽過人share 無問題.
去東京 9 日唔知買咩卡好,多數都係 8 日卡

聽過人share 無問題.

可以呀,wifi 蛋/手機都得

買張8日 機埸可以拎一張免費卡頂埋果一日
去大阪8日7夜 想買張Sim2fly 但見好多巴絲都話ig fb load唔到圖

想問klook呢張有冇伏
見佢d評價唔錯
8月尾去石垣 , 幾時買 sim2fly 好 ?
諗住插落隻 glocalme G2 用
請問Klook日本既wifi蛋$13/日同$18/日個分別在於咩?
如果要上富士山係唔係$18/日個PLAN穩陣D?
求指教
sim2fly而家咩價位?
今晚去買
今晚去買

同問 聽日出信和買 順便去換日圓
今晚去買

ssp仍然都係85-90

sim2fly張卡係計時數
睇你行程有無得遲半日開黎用 早半日用完?
今晚去買

同問 聽日出信和買 順便去換日圓

我桂林街買左$80
鴨寮街好多都$90
睇多幾檔先好買
Sim2fly 過咗8日有效期仲可唔可以增值?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞