[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (3)

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
想問有無邊張上網sim 可以打電話返hk

AIS Sim2fly , 要先充值先可以打電話, 就咁買番黎係data only.
想問有無邊張上網sim 可以打電話返hk

AIS Sim2fly , 要先充值先可以打電話, 就咁買番黎係data only.

thanks
同上個post一樣

Sim2fly $80 旺角買 有意留tg
同上個post一樣

同上個post一樣

Check咗我部陳年note 2 lte冇support band19,咁用唔用到sim2fly卡?
去11日,我諗我都係買2張sim2fly算
其實呢 如果想打電話 又唔想topup
可以考慮用skype
入左信用卡 之後
可以用data 直打去人地電話no.

咁咪用幾多 計幾多囉
點用都平過topup 張data 卡
去日本2個半月 都係用sim2fly 好d 嗎

可以增值
唔駛買兩張

我都係去2個半月,頭一星期用sim2fly但增值唔到就買張iij japan travel sim 3months 2GB 4g算

早知搵你買
大埔$100張

巴打大埔邊到買?我地大埔都有得買,做緊$90

大埔邊到有

大埔廣場,係啲唔起眼既位

Check咗我部陳年note 2 lte冇support band19,咁用唔用到sim2fly卡?

用Docomo 卡先要band 19. Sim2fly 係行softbank. 無關係.
想問下河口湖同日光算唔算偏遠地區

我都係去2個半月,頭一星期用sim2fly但增值唔到就買張iij japan travel sim 3months 2GB 4g算

日本買?

可以增值
唔駛買兩張

增值會唔會平d? 如果一樣價就買多張費事煩

用Docomo 卡先要band 19. Sim2fly 係行softbank. 無關係.

唔該巴打

日本買?

iij係,sim2fly鴨記買

可以增值
唔駛買兩張

增到的話平d,300泰跦8日

可以增值
唔駛買兩張

增到的話平d,300泰8日
SIM2FLY 增值個網我打完電話NO. 佢話Sorry, this page is available for SIM 2 Fly only. 姐係點
請教
黎近出trip北海道 2個禮拜
買EZ Nippon定Freetel好?
請教

ez好穩陣,不過係貴
想問下SIM2FIY張卡有無話分大卡細卡?
ios洗唔洗剪先入到?
請教

ez好穩陣,不過係貴

最緊要用到,最怕去到北海道太郊區收唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞