[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (3)

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
$5 一日
kkday wifi egg 優惠(30/6前訂先有)

http://kkday.us14.list-manage1.com/track/click?u=5d14429eef280ef0e9d7ff94a&id=df7cd71401&e=2189cf33a3

利:不是打手
上個月尾去東京4日,租左klook蛋,真心抵用,首次用佢個APP仲減10蚊
依個速度咁既價錢真心滿意,隻蛋由朝9用到晚8都仲有電,不過我1條友去,所以得2部手機連住個WIFI,D電無用得咁勁
黎緊7月去1星期日本,已經租左,今次仲有1日1蚊優惠

點樣先有1日1蚊優惠???

首日1蚊先岩,優惠代碼「KLKITEWIFI」
http://travel.ulifestyle.com.hk/DetailNews.php?id=ADgRYREgA3QMKw&p=1
日本 docomo 出 $0 起 SIM 卡 免費上網 不是夢
http://travel.ulifestyle.com.hk/DetailNews.php?id=ADgRYREgA3QMKw&p=1
日本 docomo 出 $0 起 SIM 卡 免費上網 不是夢

慢到飛起
同上個post一樣

Sim2fly $80 旺角買 有意留tg

巴打唔該想要兩張
想買6張sim2fly日本用,求加tg

你係想要旺角買 $80嗎?

邊到? tg cklckc

早幾日去旺角都無貨
多謝巴打推介 smarton張卡好順好好用

早幾日去旺角都無貨

返左貨啦巴打

早幾日去旺角都無貨

返左貨啦巴打

早幾日去旺角都無貨

返左貨啦巴打

https://t.me/kylesin

早幾日去旺角都無貨

返左貨啦巴打

睇黎我都係黑仔

早幾日去旺角都無貨

返左貨啦巴打

大阪本町(心齋橋相隔十分鐘)
不過無上年用咁stable就真
啱啱到東京點解張smartone卡咁慢

wifi connection 黎既?

大哥,wifi黎喎
我用smartone無限仲可以share 畀朋友, 齊齊IG FB, 好快

插左落去4G Router

多數未set好哂啲野

插左落去4G Router

掹卡插落電話試speedtest
KLOOK HK$ 18 /日 WiFi蛋如果要3隻,係咪要分開3次比錢?
我試過分開3次入購物車,每次7日,但check out畫面只係加埋左做21日,唔係分開3個item
KLOOK HK$ 18 /日 WiFi蛋如果要3隻,係咪要分開3次比錢?
我試過分開3次入購物車,每次7日,但check out畫面只係加埋左做21日,唔係分開3個item

你打返Klook 問 好d

你打返Klook 問 好d

WifiBX 好似起Klook 做咁13蚊1日 你可以去book 都ok
冷門小小地區 隻sim2fly 收唔收到? 有無人試過
冷門小小地區 隻sim2fly 收唔收到? 有無人試過

稚內ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞