[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (3)

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
賣sim2fly 果個巴打
有冇得郵寄㗎 唔想出旺角

做唔到包郵啦

上唔上到fb?

其實係個兩個星期有問題,之後都無收任何有問題既報告

想問 sim2fly 係咪過 8 日即 cut ?
因為去 9 日唔知有冇機會搏大霧用多日呢

做唔到包郵啦

上唔上到fb?

其實係個兩個星期有問題,之後都無收任何有問題既報告

想問 sim2fly 係咪過 8 日即 cut ?
因為去 9 日唔知有冇機會搏大霧用多日呢

計足8*24=192小時

岩岩買
祝我好運

做唔到包郵啦

唔使包郵呀 平郵ok? 我入返數俾你

做唔到包郵啦

唔使包郵呀 平郵ok? 我入返數俾你

留tg
想問係咪有$80 sim2fly 賣?
想買2張~~
想買2張~~

留tg
iphone換卡真係好撚麻煩 但係用wife egg又成日要睇住舊電黎用

用日本WiFi蛋,叫WiFi hire
大阪睇nexflix冇問題
AIS 係3GB 定係4GB?
AIS 係3GB 定係4GB?

4gb , 新包裝已經換哂
巴打
黎緊去東京10日,買兩張sim2fly好定1張ez nippon 11日無限卡好?
會瘋狂用google map 定位搵地方
想係箱根 越後湯澤都收得穩
(本身有一隻蛋)

iphone 既話我會叫你買 ez nippon.

android 機你自己check 有無support band 19. 無既話買sim2fly.

iphone 啊
唔該哂

巴打 ez nippon 去邊度買好

我自己就係尖沙咀買
想買2張~~

留tg

想買2張~~

留tg

T.me/kris6666
巴打 想要兩張sim2fly 係咪可以加錢郵寄

岩岩買
祝我好運

E2張都係好野
打算用wamazing個免費sim卡,兩日用完免費再轉sim2fly
打算用wamazing個免費sim卡,兩日用完免費再轉sim2fly

會唔會好慢
其實用過幾次淘寶卡都冇咩問題好快
Docomo network

會唔會好慢

開波慢就一定..但係第一日去到D路我都識哂
龜速將就下都OK既

下次download 個speedtest 個app, 要有數據先知係有幾快. 得既話你再介紹邊間買.

有無link先清?

下次download 個speedtest 個app, 要有數據先知係有幾快. 得既話你再介紹邊間買.

今次試唔到 已經買左sim2fly
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞