[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (3)

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
呢張定smartone上網穩定?

速度邊張快?

速度邊張快?

EZ 行docomo 所以會比行softbank既SMT 快
但EZ卡 要睇電話支唔支援 同埋日數比SMT少一日

速度邊張快?

EZ 行docomo 所以會比行softbank既SMT 快

Smartone果張就唔洗? 如果同行有人唔支援19既話

新宿,張泰國神卡
sim2fly成個mk都炒價

留個tg咪唔洗炒價囉

速度邊張快?

Smartone 行Softbank 係唔洗band 19.

速度邊張快?

Smartone 行Softbank 係唔洗band 19.

所以電話比較通用係SoftBank
但其實上下載10.xx 無限上已經夠用 唔洗多
d
札幌 新千歲機場 室內
Sim2Fly
我而家 長Keep,張卡, 旅行用
唔好意思唔得閒追post 去東京9日有冇wifi蛋推介?
會去埋近郊例如 輕井澤 河口湖果啲地方
Thx

大阪關西機場
Gate 2
Sim2Fly
想買sim2fly, thx
https://t.me/gordontictic
smartone張卡show softbank LTE 是否正常
其他巴打都係show 4g
smartone張卡show softbank LTE 是否正常
其他巴打都係show 4g

正常
有無巴打知sim2fly 上到ig fb未
下月頭去如果上唔到買smartone算
有無巴打知sim2fly 上到ig fb未
下月頭去如果上唔到買smartone算

我啱啱返嚟,完全冇問題
想買2張sim2fly
https://t.me/DingLik123
Klook有兩個
Uroaming同wifiBB
邊個好?
巴打
黎緊去東京10日,買兩張sim2fly好定1張ez nippon 11日無限卡好?
會瘋狂用google map 定位搵地方
想係箱根 越後湯澤都收得穩
(本身有一隻蛋)

iphone 既話我會叫你買 ez nippon.

android 機你自己check 有無support band 19. 無既話買sim2fly.

iphone 啊
唔該哂

巴打 ez nippon 去邊度買好
賣sim2fly 果個巴打
有冇得郵寄㗎 唔想出旺角

做唔到包郵啦

做唔到包郵啦

上唔上到fb?

做唔到包郵啦

上唔上到fb?

其實係個兩個星期有問題,之後都無收任何有問題既報告

做唔到包郵啦

上唔上到fb?

其實係個兩個星期有問題,之後都無收任何有問題既報告

想問 sim2fly 係咪過 8 日即 cut ?
因為去 9 日唔知有冇機會搏大霧用多日呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞