[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (3)

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
想要兩張 sim2fly 8 日
想問下大家, 去日本 用香港wifi 蛋有邊間好推介?

因為我睇左個blog, 佢無介紹香港wifi蛋邊間會比較好

Klook wifi

巴打有無用過so-net個張?
sim2fly成個mk都炒價

留個tg咪唔洗炒價囉

黎緊去日本9日
邊張上網卡好?唔該巴打先
Sim2fly歐洲版實測,印度新德里機場轉機

其實post 頭4GB 個Speedtest 唔係太有用
有時某d供應商會起當用Speedtest 果時落大d 上下載
真係要試 可以試開一個YouTube 片 有幾快咁

同埋有冇人post 用過左4GB 之後128kbps 相?

有時某d供應商會起當用Speedtest 果時落大d 上下載

起碼有個譜知道咩速度先啦
留名跟進
下個月去

起碼有個譜知道咩速度先啦

做乜鳩
其實用speedtest 已經好公道
用Youtube 我同你講快 到你用 可能你又覺得人慢
而家起有個數睇下

過左4gb 咪128kbps 有咩好post
限死左係128的

歐洲ais 我用過
快過本地3uk 既卡
高度推介
黎緊9月中東京快閃4日3夜,想買sim2fly黎用有冇伏? 我見灣仔188有間賣呢張卡成280蚊
黎緊9月中東京快閃4日3夜,想買sim2fly黎用有冇伏? 我見灣仔188有間賣呢張卡成280蚊

有冇睇錯係歐洲用?

就算歐洲都係賣200蚊炸wo

有冇睇錯係歐洲用?

可能睇錯掛,仲諗緊買番smartone個張定sim2fly
而家sim2fly周圍仲係咪賣緊炒價

睇您對「炒價」既定義係咩。
正常賣電話個啲舖頭就100-138不等。
Ssp就80-85不等

Btw泰銖升緊,遲早都會加價

睇您對「炒價」既定義係咩。
正常賣電話個啲舖頭就100-138不等。
Ssp就80-85不等

Btw泰銖升緊,遲早都會加價

咁我遲d出SSP買先 thx

買左一張ais sim2fly同一張億點試下
黎緊20號會去日本四國嗰頭,到時再上包膠
希望唔會中伏啦

出左張新卡 下個月去日本寫包膠

我都買左, 我22號去試試

等你speedtest 報告

幾錢 我諗緊買呢張定sim2fly好
黎緊有張happy power 3g $48卡 有3日無張數據plan $38 only
黎緊有張happy power 3g $48卡 有3日無張數據plan $38 only

3日有咩用?
上兩星期去日本買多左兩張sim2fly, 如有巴打有興趣,平少少放

https://t.me/gordontictic
想買2張 sim2fly 8日
唔該

想要一張 sim2fly 8日
想要一張 sim2fly 8日
睇左blog冇追post
sim2fly 買貴左$10 蝕左$20
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞