[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (3)

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
sim2fly topup我可以用香港信用卡做到。
關鍵係要用sim2fly網絡連去官網,即係你要係果8日內增值,大家不妨試吓。

other option
mobiletopup.com
想要一張 sim2fly 8日

想要一張 sim2fly 7日

我張$80蚊相唔知點解會傳到去澳門

$80蚊只限旺角買阿
去完日本返嚟
Softbank隻egg幾好用
用左成25GB都未限速
請問有冇試過 Sim2fly 鹿兒島咩速度?

$80蚊只限旺角買阿

$80蚊只限旺角買阿

黎緊9月去大阪京都8日, 想買張無限4g 卡, SMT 又得7日, EZ 又得個6日, 11日個張又突左3日, 唔上唔落咁
黎緊9月去大阪京都8日, 想買張無限4g 卡, SMT 又得7日, EZ 又得個6日, 11日個張又突左3日, 唔上唔落咁

無乜計. 你買2張Sim2fly 都係190蚊, 咁都8GB 架啦喎

$80蚊只限旺角買阿

$80蚊只限旺角買阿

巴打係咪得tg 冇用開tg

無乜計. 你買2張Sim2fly 都係190蚊, 咁都8GB 架啦喎

我同老婆去, 諗緊好唔好買一張EZ 11日share wifi比佢
還是真係一人一張 Sim2fly 算
想買sim2fly

$80蚊只限旺角買阿

巴打係咪得tg 冇用開tg

之前去大阪前買左張smartone上網卡 話無限用 不過去到當地即使係市區都慢得勁緊要 測過幾次結果都係一樣 可能係我唔好彩 附圖
之前去大阪前買左張smartone上網卡 話無限用 不過去到當地即使係市區都慢得勁緊要 測過幾次結果都係一樣 可能係我唔好彩 附圖

我7月頭去東京都係
勁慢
以為我問題。

我3月時去,正常快,係某d位慢,softbank都會有死位,唔會全程慢喎

我7月頭去東京都係
勁慢
以為我問題。

我3月時去,正常快,係某d位慢,softbank都會有死位,唔會全程慢喎

基本上每去一個景點都測過一次 keep住呢個數之後我就認命了

我7月頭去東京都係
勁慢
以為我問題。

基本上每去一個景點都測過一次 keep住呢個數之後我就認命了

會唔會手機問題?用咩機?support Softbank band?

我7月頭去東京都係
勁慢
以為我問題。

會唔會手機問題?用咩機?support Softbank band?

iphone6

我7月頭去東京都係
勁慢
以為我問題。

iphone6

奇怪,我iphone5s,張Smartone 7日無限長期有10m以上 (京都,大阪,奈良,嵐山)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞