[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (3)

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
請教
黎近出trip北海道 2個禮拜
買EZ Nippon定Freetel好?

你咩手機.
請教

你咩手機.

Ip7
請教

你咩手機.

Ip7

乜Q 都得啦用 iphone 的話. 有錢就買EZ Nippon. 一定無衰.
留名學野
我諗緊 咁多巴絲都增唔到sim2fly
咁我買10張
有冇得平
係咪即時增就即時用?上次旅行完無掉到張sim2fly
係咪即時增就即時用?上次旅行完無掉到張sim2fly

之前我問過呢度D人, 佢當時就話呢張SIM2FLY用完冇得增值

而家又有人話可以, 有D又話要用泰國VPN, 又有D話出ERROR其實增到
又有人話只係過左期8日內增值先可以續, 過左8日就會變廢卡

都唔知邊個先係真
我諗緊 咁多巴絲都增唔到sim2fly
咁我買10張
有冇得平

80元一張
想問下SIM2FIY張卡有無話分大卡細卡?
ios洗唔洗剪先入到?

3隻size都有
早排去日本買多左張sim2fly
有冇巴打有興趣
18年2月到期
有冇巴打有興趣
18年2月到期

放幾錢?
有冇巴打有興趣
18年2月到期

放幾錢?

$80 有意留 tg
Ez Nippon 六日 邊到有得買?
有冇巴打有興趣
18年2月到期

放幾錢?

$80 有意留 tg

影個封面黎睇下得唔得?
Ez Nippon 六日 邊到有得買?

http://bfy.tw/CIv1

頭幾條link
Sim2fly中文版 東京站10號月台
有冇巴打有興趣
18年2月到期

放幾錢?

$80 有意留 tg

影個封面黎睇下得唔得?

樓主請問如荷蘭地中海10-14日有冇上網咭推介
樓主請問如荷蘭地中海10-14日有冇上網咭推介

去一個國家only 的話, 當地買. for example 荷蘭就呢個 https://mobile.lebara.com/nl/en/data/c/prepaid-mobiel-internet-data

幾個歐洲國家的話

http://simegg.zerosaga.com/2017/02/19/%E6%B7%98%E5%AF%B6vodafone-3gb-%E6%AD%90%E6%B4%B2sim%E5%8D%A1/

不過呢d 得3GB-4GB data.

無限既一定要租蛋.
有冇巴打有興趣
18年2月到期

放幾錢?

$80 有意留 tg

影個封面黎睇下得唔得?

tg:fml001
想問下klook 日本隻4G wifi 蛋掂唔掂?平到我驚
想問下klook 日本隻4G wifi 蛋掂唔掂?平到我驚

無伏
速度快既
電量都夠
我每日8點出門用到下晝3,4點先要叉電
用神卡 7日大阪
尾兩日開始龜速 要用wifi
用神卡 7日大阪
尾兩日開始龜速 要用wifi

過左4gb?
我張2flysim直接disable左流動數據 收到softbank但點都開唔到上網 有無人知咩事?用緊韓水G5 之前去歐洲用第張卡都無事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞