[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (3)

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
我去完鴨記買左張 ACJ 全日通8日2GB 卡
先睇到個POST 原來電話卡都有假SHIT

我想問下 有D機率(冇root) 一去到日本影相會有聲
係因為張sim 定咩問題?
有冇話邊張sim會無聲?
先達係咪有sim2fly??定要鴨記?

同問。
唔知旺角有無

留tg 旺角買 $80

想買2張 sim2fly
https://t.me/HKGMonster
去東京10日 有部分係近郊地方 買sim2fly定freetel定EP好
去東京10日 有部分係近郊地方 買sim2fly定freetel定EP好

你咩電話

你咩電話

iPhone
上網買既數碼通sim card $198, 去東京
快順,全家用,放入WiFi egg

你咩電話

iPhone

iphone 係邊張都得..............殺晒.

我想問下 有D機(冇root) 會一去到日本影相會有聲

IP 問題, 買sim2fly 行泰國ip, 應該無聲

唔係淨係本身日本自己出產嘅機先會架咩?
東京 /箱根
香港嘅邊間好?

ninja wifi wifirental 貴成倍喎。
東京 /箱根
香港嘅邊間好?

日系wifi 蛋唔同級數. 無得比較. 香港就用Klook 啦, 最少無咩大既鑊氣聽過. 不過所有香港租既蛋, 全部要帶尿袋. 6-8粒鐘就無電.
東京 /箱根
香港嘅邊間好?

日系wifi 蛋唔同級數. 無得比較. 香港就用Klook 啦, 最少無咩大既鑊氣聽過. 不過所有香港租既蛋, 全部要帶尿袋. 6-8粒鐘就無電.

真心求教有乜嘢優點值得比多一倍錢? 舊電last耐d?
東京 /箱根
香港嘅邊間好?

係裡面有解釋

https://simegg.zerosaga.com/2017/01/01/%E6%97%A5%E6%9C%ACwifi-%E8%9B%8B/
最新一批Sim2fly 換左包裝 舊包裝好似靚啲

咁樣好老番下喎....

咁樣好老番下喎....

小學雞畫畫咁
下星期東京10日
想要2張 sim2fly(8日)
再加機場免費sim

定係買多2張普通sim安全?
我主要就google,地圖同wtsapp
女朋友就ig,fb呢啲基本野
下星期東京10日
再加機場免費sim

我既 recommendation 係:

1. 2個人唔好買同brand 既卡
2. 2個人可以一蛋一卡就更好
3. 只有你自己知internet 對你有幾重要. 真係重要就唔洗諗, 買多張另一個牌子做backup.
下星期東京10日
再加機場免費sim

3. 只有你自己知internet 對你有幾重要. 真係重要就唔洗諗, 買多張另一個牌子做backup.

check埋自己部an無bank19
freetel 2gb 8日俾佢
自己就sim2fly加張幾日卡

唔該哂巴打
下星期東京10日
再加機場免費sim

check埋自己部an無bank19
freetel 2gb 8日俾佢
自己就sim2fly加張幾日卡

唔該哂巴打

我都係10日。
2月同8月都用sim2fly好得。佢唔係貴,所以兩個人買左3張, 有一個人頭2日無得用。
btw我唔知有無得射wifi 出黎,有既話都解決到問題
東京 /箱根
香港嘅邊間好?

係裡面有解釋

https://simegg.zerosaga.com/2017/01/01/%E6%97%A5%E6%9C%ACwifi-%E8%9B%8B/

thanks

我都係10日。
2月同8月都用sim2fly好得。佢唔係貴,所以兩個人買左3張, 有一個人頭2日無得用。
btw我唔知有無得射wifi 出黎,有既話都解決到問題

可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞