[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (3)

1001 回覆
45 Like 4 Dislike

麻煩晒
想問下中國聯通張7天4G無限係咪伏嚟
啱啱去到日本 用sim2fly既 有兩個fd用iphone7都收唔到佢default既訊息 淨係收到3g 唔知點算 已經試過reboot 關左漫遊再開過 求巴打幫手

去設定一般關於本機
等一等睇下有無咩網絡更新
想買2張 sim2fly 8日
唔該

想問下中國聯通張7天4G無限係咪伏嚟

等你報告...

出左張新卡 下個月去日本寫包膠

我都買左, 我22號去試試

等你speedtest 報告
今日經過鴨記 神卡有間賣$80
想買1張 sim2fly 8日
我黎緊去沖繩 但有一日會係台北
有無一張卡係可以兩個地方都用得
最好就有埋4G
我黎緊去沖繩 但有一日會係台北
有無一張卡係可以兩個地方都用得
最好就有埋4G

Sim2fly 幫到您
日本 8日 有無1GB 4G 一百蚊左右既選擇
原本想買FREETEL 依家加到189 2GB 我應該用唔晒
想要1張sim2fly
7日
tg: ernestsburg
想要兩張sim2fly 8日

麻煩哂
原本想買FREETEL 依家加到189 2GB 我應該用唔晒

Sim2Fly
8日4GB, 4G
~80~90$$

Sim2Fly
8日4GB, 4G
~80~90$$

真4G 有無限速?
Sim2fly 歐洲實測,阿姆斯特丹中央車站
係荷蘭同英國用左兩個禮拜,個人覺得收得幾好,幾穩定,唔會無啦啦連唔到。亦都用到FB,IG
係英國地鐵用唔到,但好似係全部人都用唔到。

之前去日本都用過,呢張卡真心抵玩
sim2fly topup我可以用香港信用卡做到。
關鍵係要用sim2fly網絡連去官網,即係你要係果8日內增值,大家不妨試吓。
Sim2fly 歐洲實測,阿姆斯特丹中央車站
係荷蘭同英國用左兩個禮拜,個人覺得收得幾好,幾穩定,唔會無啦啦連唔到。亦都用到FB,IG
係英國地鐵用唔到,但好似係全部人都用唔到。

之前去日本都用過,呢張卡真心抵玩

Tube 所有電話都收唔到
唔關張卡事
點解你地好似無人用SO-NET個張卡既???
想問下大家, 去日本 用香港wifi 蛋有邊間好推介?

因為我睇左個blog, 佢無介紹香港wifi蛋邊間會比較好
旺角邊度有Sim2fly?
其實買隻紫米wifi蛋 基本上用咩sim 都得
旺角邊度有Sim2fly?

沖繩用唔用到?

因為我睇左個blog, 佢無介紹香港wifi蛋邊間會比較好

Klook wifi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞