[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (3)

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
留名
有冇巴絲係易訊數據買過上網卡
賣108,頭2gb 4g,之後3g無限。有冇伏

做咩要買張貴野

買sim2fly 好過
AIS想充值點樣知道張卡個電話號碼???
AIS想充值點樣知道張卡個電話號碼???

原來個套有寫
自膠
11月頭去東京+箱根/日光 8日, 其實買邊張最穩陣?

最怕係去到先知唔得, 咁就出事

買sim2fly 好過

張卡全白色,同一張教學紙教點set apn,
仆街,驚中伏

買sim2fly 好過

張卡全白色,同一張教學紙教點set apn,
仆街,驚中伏

想用docomo既話,不如試下travelsimasia啦。

$80 八日頭4gb max speed,之後限速無限上網
請問最近有無人用過SMT張卡
之前7月用個一次喺東京慢到想死
load過map都好耐
你地個速度又點樣
一月又去日本,唔知比唔比多次機會佢好

啱啱去東京用完smartone7日咭
完全冇問題

smt 7日無限卡特價wor

Smt 呢張去沖繩掂唔掂?
有冇邊張仲好d?

屌佢老母上兩星期買定,193

本來想買freetel 但見大家都揾sim2fiy
同埋sim2fly好似好方便 iphone一插即用
下個月去日本就試下

之前都係用wifi蛋未試過用sim

Smt 呢張去沖繩掂唔掂?
有冇邊張仲好d?

我上星期用冇問題

屌佢老母上兩星期買定,193

我用g5 plus冇band19 去日本掂唔掂?
知唔知會收咩台?
我想問樣野
自從用完AIS Sim2fly 日本上網卡
再換番自己張卡
手機來電果時顯示唔到已儲存左的聯絡人名稱
變左顯示電話號碼同可能是XXX
應該點解決?
買左klook 既wifi BB 七日$55
抵嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞