[LIHKG 首發] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (3)

1001 回覆
45 Like 4 Dislike
二個人去九日東京 好難攪咁
有無好建議?
二個人去九日東京 好難攪咁
有無好建議?

一張WAmazing免費卡 + 一張sim2fly 8日卡

一係用蛋

有冇巴打用過呢張
佢話7日頭2gb係4G之後無限3G
我唔知係咪真

記住裝speedtest 試速度. 行Docomo 定 Softbank 張野?

有冇巴打用過呢張
佢話7日頭2gb係4G之後無限3G
我唔知係咪真

記住裝speedtest 試速度. 行Docomo 定 Softbank 張野?

softbank
上星期去完,之前喺銅鑼灣買咭, 佢話7日呢張做特價$68 (可能仲有2個月到期),幾年前用過富士咭冇乜問題,照買....點之入面唔係富士咭,寫住咩億點

唔理,去到照用,一插就用得,機塲,新宿,築地,台塲都有2xM, last 去到成田附近outlet去到99
好彩冇中伏
上星期去完,之前喺銅鑼灣買咭, 佢話7日呢張做特價$68 (可能仲有2個月到期),幾年前用過富士咭冇乜問題,照買....點之入面唔係富士咭,寫住咩億點

唔理,去到照用,一插就用得,機塲,新宿,築地,台塲都有2xM, last 去到成田附近outlet去到99
好彩冇中伏

不限流量有神一般速度? 開心大發現喎, 要多d 巴打試啦咁

好彩冇中伏

不限流量有神一般速度? 開心大發現喎, 要多d 巴打試啦咁

誠邀勇兵用佢10GB+ 黎試試佢

好彩冇中伏

如果係億點既日本咭。。。好似有每日300MB,之後就地獄128
想問吓。。依家既ais sim2fly 係日本仲會唔會有load唔到facebook/ig哩啲問題。。。

5.6月兩次係東京都試過FB/IG時得時唔得。。但google 冇問題

黎緊9月去大阪。。。我怕都仲有咁既問題
想問吓。。依家既ais sim2fly 係日本仲會唔會有load唔到facebook/ig哩啲問題。。。

5.6月兩次係東京都試過FB/IG時得時唔得。。但google 冇問題

黎緊9月去大阪。。。我怕都仲有咁既問題

暫時無收到客既報告話有問題

好彩冇中伏

如果係億點既日本咭。。。好似有每日300MB,之後就地獄128

300mb唔少啦,7日都有2.1G,而且分日有分日既好處
睇番佢官網買張卡15人仔同sim2fly一樣可重用(只限郵寄國內),7日plan賣52人仔5日就40,勝在買plan比sim2fly直接(支付寶/微信),速度亦都完爆差唔多所有卡同蛋,可能係無乜人用,所以個速度係max
好似做左傻仔咁
啱啱諗住買張14日2gb freetel(之前用過ok) 之後佢話賣晒 得30日 180蚊 諗住周圍睇下啦 佢就話呢張得佢有賣 咁啱又搵唔返呢個post諗住買第張 最後好急咁樣買左張30日 但我去得10日
利申 求下安慰冇買錯咁

好似做左傻仔咁
啱啱諗住買張14日2gb freetel(之前用過ok) 之後佢話賣晒 得30日 180蚊 諗住周圍睇下啦 佢就話呢張得佢有賣 咁啱又搵唔返呢個post諗住買第張 最後好急咁樣買左張30日 但我去得10日
利申 求下安慰冇買錯咁

事旦啦, 係洗多左錢者, Freetel 係肯定無問題.

有無人用過呢個?

黎緊會去東京14日 見到有張叫FREETEL SIM 14日
但上到的盧飛快個網見到好似已經無得賣
有無巴打有其他介紹 Thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞