我只不過喺自修室溫書,點知比我遇番佢。(2)

1001 回覆
89 Like 2 Dislike
小霖真係好好女朋友 相反小涼就無咁細心

小涼都好細心架 只係方法冇咁明顯

點講都係小涼正

好似冇人記得小涼都有煲粥俾男主

識煲粥既女朋友好正
飛走咗一上到網就睇有冇文㗎

去邊

呢個唔講喇 費事自爆

點講都係小涼正

煲粥都唔夠小霖長期陪係佢身邊

小涼都喺到架

點講都係小涼正

煲粥都唔夠小霖長期陪係佢身邊

熱毛巾 抺汗 數學簿

仲有擋阿星果下

點講都係小涼正

識煲粥既女朋友好正

我都鐘意會煮嘢食嘅女仔
飛走咗一上到網就睇有冇文㗎

去邊

呢個唔講喇 費事自爆

enjoy 啦咁,唔洗太掛住小霖
咁難得我追到live...
咁就幫你輕輕一推la
小霖是最好的
今日玩到好攰 有文就得閒再追 一直都有盼
咁難得我追到live...
咁就幫你輕輕一推la

感謝啊!!!繼續支持下啦

呢啲時間去我仲以為係grad trip
小霖係最好的
又live了 加油呀樓主
又live了 加油呀樓主

我會
其實係咪得我個故會女二仲受歡迎過女主

小霖

老喇仲grad trip 你估我係你咩

老喇仲grad trip 你估我係你咩

哈哈,仲睇我個故證明心未老
「好肚餓啊..」阿豪講。

「不如去食嘢啦!」小涼提議。

「咁去食乜啊?」阿豪又問。

「魚蛋河啦。」//「我想食魚蛋河。」我同小霖幾乎同一時間講出黎。

「噗哧!」我地都相視而笑。

「噢..咁就魚蛋河啦。」阿豪講。

去到河粉檔,老闆娘見到我地就同我地打招呼。

「阿楓、小霖,又黎食啊你地?」

「係啊,好食啊嘛。」小霖講。

「咦,呢個一定係阿楓嘅女朋友呢,幾靚女喎,阿楓你真係有眼光。」

「係啊,佢叫小涼啊。」我介紹,小涼對住老闆娘笑一笑。

「咁呢位一定係小霖男朋友啦。」佢望住阿豪。

「唔係啊,同學黎炸。」小霖即刻澄清。

「噢係啊?咁你地食咩啊?」

「雙併魚蛋魚皮多蔥多蒜!」小霖講。

「哈哈..2個。」我補充。

「我要個牛腩河多腩汁。」阿豪講。

「我要個魚皮餃河,唔該姨姨。」小涼講。

「好好好,即到!」

「你地成日黎食架?」阿豪問。

「以前囉,而家少啲。」我答。

「黎黎黎,四枝可樂私人醒嘅!」老闆娘拎住幾枝可樂黎,話係送嘅。

「老闆娘啊,3枝得啦,阿楓啱啱好番唔飲得凍嘢。」小涼講。

「下..咁我飲咩啊..」

「飲水囉。」

「係係係,小涼大人。」
「呢到啲魚皮真係要試下,又香又脆,阿楓以前成日食到成褲碎。」小霖講。

「邊有啊,係你食到成裙碎炸,有次仲整到鼻入面都有!」

「你一陣問下老闆娘啦,仲有上次魚露件事都未搞清楚!」

「問囉,怕你啊!」

「問我咩啊?」老闆娘拎住兩兜麵黎。

「小霖係都要同我拗,明明上次係佢fing到我隻手我先整跌支魚露。」

「哈哈哈,果件事啊?果陣你地都仲咁細個,邊記得咁清楚。」

「係阿楓你啊,唔知咩事fing開小霖隻手,點之fing跌埋枝魚露啊!」

「啦,都話架啦!」

「哈哈,係咩?」

「哈哈哈,廢子楓好鬼死百厭。」阿豪講。

我地同老闆娘傾番好多細個果陣啲嘢,阿豪一路聽一路喺到笑我。

小霖

小霖先係女主 佢唔係女二喎

小霖

小霖先係女主 佢唔係女二喎

我輸
小霖係最好的

李一桐
可能有啲先入為主 雖然小涼同小霖對廢紙都一樣咁好 不過就點都有少少覺得小霖好似付出俾小涼多少少咁 不過我撐小涼 Btw 我想知邊個走寶竟然唔要小涼 同另一個拍拖...
可能有啲先入為主 雖然小涼同小霖對廢紙都一樣咁好 不過就點都有少少覺得小霖好似付出俾小涼多少少咁 不過我撐小涼 Btw 我想知邊個走寶竟然唔要小涼 同另一個拍拖...

寫個小涼外傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞