我只不過喺自修室溫書,點知比我遇番佢。(2)

1001 回覆
89 Like 2 Dislike

停係度

而家出
霖粉福利希望唔係淨係係台灣
番香港都有

窄咗啲
霖粉福利希望唔係淨係係台灣
番香港都有

窄咗啲

唔要小涼
每前一吋,我就愈緊張,我見到佢塊面都紅曬咁。

我望住佢果陣,真係俾佢怕怕醜醜個樣..有啲電親,我嘅心跳又好似快到一個新速度。

到咬碎枝百力滋果一刻..直情好似心臟頓時都停埋咁。

我同佢嘅嘴唇..好似真係有意無意咁..觸碰咗一下。

我地分番開之後,條百力滋有幾長根本已經唔重要,佢地望住我地兩個就黎腦充血嘅樣都靜曬。

「我..去一去廁所。」我即刻跑入廁所洗面,將成舍人降下溫,亦都冷靜下自己。

「唔好亂諗唔好亂諗!」我個腦係咁諗住小涼,要記住唔可以做啲對唔住佢嘅事!

我諗頭先果一刻只係錯覺黎姐!

到我行番上去搵佢地,阿晴咁啱落樓。

「你唔好亂黎啊,你要諗下小涼,同埋小霖好辛苦先忘記你。」我地擦身而過果一刻佢講。

「得啦,我好清楚。」

上到去之後,原來佢地都各自番咗房,我番到房之後,望住小霖都面面相覷,唔係好自然咁。

「哈哈..瞓囉!」我好努力嘗試變得自然,但反之更為突兀。

「好啊..」

上到床之後我地都各自愣開咗,冇講嘢。

我望住部電話,小涼原來一個鐘之前send過訊息黎。

「點啊,今日去過邊?有冇曳啊!」

「去過好多地方啊,聽日話你知,同埋梗係冇啦!」
唔算掛應該?
真心 點睇小霖都好啲 唔係話小涼唔好 但我會prefer小霖多好多囉!只不過之前已經應承左小涼爹地 作者好難兜翻去同小霖一齊 唉
真心 點睇小霖都好啲 唔係話小涼唔好 但我會prefer小霖多好多囉!只不過之前已經應承左小涼爹地 作者好難兜翻去同小霖一齊 唉

記住,這世上沒有一輩子的承諾 個個情侶拍拖個陣山盟海誓,到最後咪又係分手

記住,這世上沒有一輩子的承諾 個個情侶拍拖個陣山盟海誓,到最後咪又係分手

so9Sad

so9Sad

小涼可能轉個頭自己去曳都未定 不過佢唔講無人知

so9Sad

小涼可能轉個頭自己去曳都未定 不過佢唔講無人知

唔好咁諗
廢紙 回頭是岸呀
每前一吋,我就愈緊張,我見到佢塊面都紅曬咁。

我望住佢果陣,真係俾佢怕怕醜醜個樣..有啲電親,我嘅心跳又好似快到一個新速度。

到咬碎枝百力滋果一刻..直情好似心臟頓時都停埋咁。

我同佢嘅嘴唇..好似真係有意無意咁..觸碰咗一下。

我地分番開之後,條百力滋有幾長根本已經唔重要,佢地望住我地兩個就黎腦充血嘅樣都靜曬。

「我..去一去廁所。」我即刻跑入廁所洗面,將成舍人降下溫,亦都冷靜下自己。

「唔好亂諗唔好亂諗!」我個腦係咁諗住小涼,要記住唔可以做啲對唔住佢嘅事!

我諗頭先果一刻只係錯覺黎姐!

到我行番上去搵佢地,阿晴咁啱落樓。

「你唔好亂黎啊,你要諗下小涼,同埋小霖好辛苦先忘記你。」我地擦身而過果一刻佢講。

「得啦,我好清楚。」

上到去之後,原來佢地都各自番咗房,我番到房之後,望住小霖都面面相覷,唔係好自然咁。

「哈哈..瞓囉!」我好努力嘗試變得自然,但反之更為突兀。

「好啊..」

上到床之後我地都各自愣開咗,冇講嘢。

我望住部電話,小涼原來一個鐘之前send過訊息黎。

「點啊,今日去過邊?有冇曳啊!」

「去過好多地方啊,聽日話你知,同埋梗係冇啦!」
唔算掛應該?

猶豫即係....

小霖上啦
廢紙已經有野暪佢啦 佢地感情好快出現缺口 加油呀小霖 支持你
廢紙唔要小涼就讓比我啦
文呀
廢紙已經有野暪佢啦 佢地感情好快出現缺口 加油呀小霖 支持你

其實小涼剩係講過有拍過拖
但當中細節就輕輕提過
話唔定小涼都有嘢呃住佢

但當中細節就輕輕提過
話唔定小涼都有嘢呃住佢

岩啊 佢實有同之前個個聯絡 食兩面
文呢
今日冇文?
推一推
還我小涼
Lm
樓豬文啊
Sor sor sor今日出咗成日街 一陣打一陣打

但當中細節就輕輕提過
話唔定小涼都有嘢呃住佢

岩啊 佢實有同之前個個聯絡 食兩面

唔會掛 之前果個傷得佢咁深
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞