我只不過喺自修室溫書,點知比我遇番佢。(2)

1001 回覆
89 Like 2 Dislike
推一個
如果有小霖做女朋友 短幾年命都肯

我要小涼
如果小涼做我女朋友,人生會添加更多嘅色彩
有冇兩個女主嘅示意圖睇?

冇乜構想
我實在投入左太多私人感情落去
而家好似睇到個人傻傻地
我想專登走去自修室睇吓溝唔溝到條女

你讀完書未啊 讀完就FF下算啦

我應該大樓主你一年,上屆DSE考生

遲咗lu咁
你寫多個小霖同廢紙既兩個人既故 我就黎頂唔順會喊

咁誇張
小霖夠賢淑

都係架
如果有小霖做女朋友 短幾年命都肯

我就係冇先寫落故到
sorry各位,我又自膠咗 po漏咗段
小霖OS篇

我地去到大東夜市,就四周圍搵嘢食,呢到啲食物都好吸引啊,腸到我口水都漏埋,阿楓好好啊,所有我食嘅都係佢出錢。

之後佢喺檔雞排檔前面停咗落黎,佢地全部都走開曬,我唯有陪住佢啦。

「成班得番你有人性!」阿楓講,其實我只係想陪你姐。

「你咪當俾佢地拍下拖囉。」但係唔通我又真係講出口咩。

「咁你呢?我就因為小涼黎唔到先焗住一個姐,真係唔諗住搵番件?」我只係怕搵唔到一個好似你咁對我嘅人。

「咁阿豪夠係單身啦。」

「佢同我地玩開嘛,況且係你唔接受佢。」

「怪我嚕。」

「你咁多裙下之臣都睇唔上?」佢地點同你比?

「個個都係以貌取人,都唔係真係鐘意我。」但係偏偏最了解我嘅,就唔係鐘意我嘅。

「咁鬼叫你生得靚,鐘意你性格嘅你又唔鐘意。」

「可能喺個trip我就搵到呢。」

「你再係咁痴住我搵到就奇啊!」有得揀我都唔想走…

「嫌我煩啦加陣!」我要仍然保持住..好朋友嘅角色。

「唔玩啦 ,有得食啦!」佢好快就拎黎食,成個大細路咁,但係睇落都..好辣。

「你試下 !」佢隊埋黎。

「下…」佢明知我唔食得辣架…

「下咩啊,快啲啦,好正。」算啦,費時佢失望,死就死啦。

「咳咳咳,嘩好辣!」我即刻咳咗出黎,真係好辣。

「傻咗咩,唔食得就唔好隔眼。」你高興我有咩所謂。

我即刻飲兩啖手上杯金桔檸檬止辣,之後死頂:「唔係啊,都幾好食。」

其實我條脷已經痺曬啦…

「唔食得辣就..咳咳咳!」個傻佬又啃親,哈哈。

「唉,冇嘢啊?」

「飲啖嘢啦!」我遞咗杯嘢飲俾佢,佢諗都冇諗就飲咗先。

「點解你食嘢咁易啃親架?以前食麥當勞又係咁。」由細到大都係咁,傻仔。

「唉唔好提,都唔明食個薯條都會啃到,我又同你夾份食一個開心樂園餐,搞到得一杯嘢飲。」諗番起都好好笑,佢又要貪快幾條幾條咁食,百厭到。

不過佢唔咁白痴..又洗乜需要我..?

「咪又係我杯嘢飲救咗你!」

「係啦..叻啦,去搵佢地啦。」佢之後跑走咗。

「呃!打完齋唔要和尚!」

但係我知道..佢一定記錯咗小涼先係食辣果個。果然喺佢心目中,我已經冇小涼咁重要了嗎?(你地可以睇番阿楓同小涼嘅約會篇)

本身都係小涼幫
但睇睇下又覺得小霖好慘
小霖
希望樓主最後唔好求其搵個人比佢
小霖

試過用阿豪你地都唔受落
追左咁耐第一次留名
可唔可以寫個番外篇俾小霖同啊楓啊
睇小霖心up到想喊
如果樓主出小霖同廢紙外轉,應該會更多正皮
不過而家都已經好正啦,追到我氣喘
利申:涼粉
追左咁耐第一次留名
睇小霖心up到想喊

咁以後留多啲啦
我覺得我就黎要出個故俾佢地
如果樓主出小霖同廢紙外轉,應該會更多正皮
不過而家都已經好正啦,追到我氣喘
利申:涼粉

你已經跟得好貼架啦喎
追左咁耐第一次留名
睇小霖心up到想喊

咁以後留多啲啦

睇黎要啦 吸引更多嘅讀者
一直都會支持💪🏻
追左咁耐第一次留名
睇小霖心up到想喊

咁以後留多啲啦

睇黎要啦 吸引更多嘅讀者
一直都會支持💪🏻

留名等外傳
睇到呢到 真係唔想見到廢紙同小涼係小霖面前曬恩愛
小霖

試過用阿豪你地都唔受落

因為要係廢紙
小霖

試過用阿豪你地都唔受落

因為小霖同廢紙是一對的
幾點有文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞