我只不過喺自修室溫書,點知比我遇番佢。(2)

1001 回覆
89 Like 2 Dislike
其他諗深d
如果小霖小涼真係女神咁靚
點解成個故事冇其他厹沖佢地
定係其實水平只係一般偏上?

一般偏上已經好好 還求什麼
樓主寫多啲月月同阿靜啦
好鍾意睇佢地兩個條線
樓豬出文啦 考試唔溫書都睇你啲故
推呀
呢D位停好頂癮
褲都除埋
又要凍親了
冇甜架大佬們
樓豬出文啦 考試唔溫書都睇你啲故

溫書啦不如
呢D位停好頂癮

原諒下我4點都仲出 所以會晏起身
小霖講 幫你吹埋啦
做愛做的事

唔好咁意淫
唔好拆散啊楓同小涼

睇埋咪知
唔知點解我覺得有人會報寸俾小涼聽 之後小涼呷醋 跟住同廢紙嘈交 廢紙講啲咩 小涼都唔信

唔知呢
小霖正呀
其實同一個曖昧左咁多年嘅女仔一齊訓都爽啦
重要由細識到大
紅都面晒

緊張呢
樓主寫多啲月月同阿靜啦
好鍾意睇佢地兩個條線

好的好的👌
其他諗深d
如果小霖小涼真係女神咁靚
點解成個故事冇其他厹沖佢地
定係其實水平只係一般偏上?

一般偏上已經好好 還求什麼

唔係冇寫 第三章已經寫咗
啪啪拍呀

小霖
條褲我除左成日啦,有文未

利申涼粉

利申涼粉

得一想二
希望係放棄小涼啦
上堂上到悶都要睇2眼
「做咩啊?」

「不如我地一齊搵番啲細個嘅回憶啊。」

「喺台灣搵細個嘅回憶?」

「搵回憶唔係睇喺邊嘅,睇同邊個架姐。」講完佢就轉過黎望住我。

喺明月嘅映照下,佢雙眸仍然晶瑩剔透,眼仔碌碌咁。

「啊..你話點就點啦..」

「好耶!咁瞓啦,夜啦,早抖!」之後佢又轉番過去。

上次同小霖一齊瞓好似已經係三年班嘅事,雖然只係瞓下晏教,但係都計啦。

不過細個邊有諗咁多,眼瞓咪瞓囉。但係而家經歷過咁多嘢,都唔會再咁純樸。

諗諗下我都不知不覺咁..瞓著咗。

「Woww!」第二朝起身,突然間聽到床邊有人喺到大嗌,嚇得我鳩都縮。

我攣大眼睇,竟然係隔離房果兩條契弟入咗黎。

「做咩啊..」小霖都俾佢地嘈醒咗問,我都唔知發生緊咩事,淨係覺得有啲軟冧冧嘅嘢壓住咗自己,同埋見佢地拎住部電話唔知影乜..

拎住電話?影相?shit!

我回過神望一望,我原來痴住咗小霖黎瞓!唉死啦,今次水洗都唔清。

「啊..sorry..」我發現之後即刻縮番開手。

「唔…唔..緊要。」

「哈哈,我地已經影低你地嘅通姦證據!」阿月笑住講。

「喂屌唔好亂講啦,快啲del咗去啦!」

「我唔del!啊,阿豪啊,我地好似多咗個阿四可以用啦喎。」兩個賤人...

「咩阿四啊?」阿言突然喺後面殺上黎。

「冇..冇..嘢啊 !」兩條友好似做咗虧心事咁走咗番房。

「你兩個快啲啦,就走啦,唔好嘥時間啦。」講完佢就落番去。

「啊...頭先真係..唔好意思..。」得番我地兩個,果浸尷尬嘅氣氛又再次彌漫起來。

「唔緊要...我去刷牙先!」佢急急腳咁沖入廁所,塊面仲紅曬咁。

「喂!」我叫住佢,佢即刻立曬正咁。

「係!」

「你未拎牙刷。」

「係喎..哈哈!」

佢入咗去之後,我個心跳依然冇回復正常,係咁跳係咁跳。

經過咗個咁尷尬嘅起身方式,我地好快就準備好出發,唔知點解佢好似好快當冇事發生咁,繼續同我有講有笑。

我就好似做咗佢侍從咁,佢去到邊我就去邊。
希望係放棄小涼啦

你咁樣no good
上堂上到悶都要睇2眼

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞