我只不過喺自修室溫書,點知比我遇番佢。(2)

1001 回覆
89 Like 2 Dislike
真係好好睇 日日都追緊故
新post正皮
小霖

有時都覺得寫得佢太偉大

感謝感謝
新post正皮

感謝感謝

我多謝你就真 個故仔咁好睇 日日都check出故未
新post留名
快d放棄小涼 搵番小霖啦 佢等緊你
係愛呀 小霖
小霖一定要幸福
出多1-2篇就完啦 聽日有嘢做要早瞓

感謝感謝

我多謝你就真 個故仔咁好睇 日日都check出故未

真係咁好睇咩 我又覺得同其他故比仲差好很遠
有你地一直加持點敢冇好結局
吓..大佬呢個時候唔好玩啲咁嘅嘢啊

佢一步一步咁行埋黎,每行一步我就淆一淆..緊張到喉嚨都冇乜口水吞咁制。直至行到過黎我耳邊
.
.
.
「講笑炸傻佬!」呼,嚇得我啊。

「大佬啊,唔好搵啲咁嘅嘢黎玩啊,我心血少啊。」

「哈哈,證明你定力唔夠囉,等我話俾小涼聽先!」

「你要講嘅話首先殺咗我..」如果唔係我驚我死我仲慘。

「好啦..唔玩你啦,我上番去啦,早抖啦,聽日唔好遲到啊!」

「我好耐都冇遲啦!」
.
.
.
「咦,好耐冇見喎費同學!好掛住留堂室啊?」

我向住個垃圾訓導笑一笑就走咗。

頂!點解今朝個鬧鐘唔響架!

「呵呵,唔係有人話自己好耐冇遲到啦咩?」一番到去就受到小霖嘅恥笑。

「你烏鴉口囉,個鬧鐘又冇響!」

「怪我嚕。」

「不然呢?」

「好啦,番埋位啦各位!上次份小測卷出咗啦,出黎拎番啦!」阿王叫。

「費子楓!」嗌到我之後就出咗去。

「考得幾好,繼續努力。」

我番埋去睇一睇,46/60,又真係唔錯喎,有啲意外。今次竟然阿月揮得咗阿靜,同阿言一齊拎同分...仲要係滿分。

「好勁啊月月!拎埋滿分!」

「老虎發威啊!」之後佢喺到扮老虎叫。

估唔到一直重視形象嘅佢,同阿靜一齊之後改變咗咁多,變得唔再咁cool,肯放手自己身段,令人感覺close咗好多。

呢樣可算係阿靜嘅功勞。

「喂,阿楓!」阿豪小息果陣嗌我。

「係係係,點啊豪哥?」

「尋日叫你做嘅事做成點?」

「下..err…」

「err咩啊講啦。」

「佢冇嘢啊,原來佢前一晚失眠炸喎哈哈!」

「下,點解失眠啊?」wtf..我亂吹炸喎,你仲問乜尻?

「吓..可能果晚玩得太開心姐。」

「哦..咁都好啲。」

曾經我有諗過話俾佢聽事實,最後我冇咁做到。套一套戲嘅對白:「幻想係美麗,現實係殘酷。」

既然呢個幻想可以令佢有動力去考試,就等佢幻想多陣啦...
等到!
愈睇愈覺得小霖同阿豪都好慘
如果小涼同阿豪一對 小霖同廢紙
真係jeng shit

不過冇可能了
真係jeng shit

不過冇可能了
真係jeng shit

不過冇可能了

點解會係小涼阿豪
唉屌

我又追到live

正皮繼續比

利申: 我都係忠實讀者嚟ga,唔好淨係記得king sir
Pish
真係jeng shit

不過冇可能了

點解會係小涼阿豪

因為佢哋阻住我最鍾意嗰pair
唉屌

我又追到live

正皮繼續比

利申: 我都係忠實讀者嚟ga,唔好淨係記得king sir

我緊係記得你啦 你個名咁易記 你都一齊推多啲
真係jeng shit

不過冇可能了

點解會係小涼阿豪

講過好多次 冇佢地都唔代表霖楓會一齊
真係jeng shit

不過冇可能了

點解會係小涼阿豪

霖楓
真係jeng shit

不過冇可能了

點解會係小涼阿豪

霖楓

其實個setting鋪咗好耐都冇人發現
真係jeng shit

不過冇可能了

點解會係小涼阿豪

唔理啦 霖楓最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞