我只不過喺自修室溫書,點知比我遇番佢。(2)

1001 回覆
89 Like 2 Dislike
作為小涼粉 小霖臭雞
但係作為一個正常讀者
就覺得小霖好可憐

咁都臭雞?

兩個都唔係雞囉 再有人話是但一個係雞就上一頁唔該

支持+respect
作為小涼粉 小霖臭雞
但係作為一個正常讀者
就覺得小霖好可憐

小涼先係臭雞 人地本身好好 阻住哂
樓主識唔識畫畫
畫埋佢地啲樣出黎

唔識
留個名
番去post1 繼續煲 比番小霖我
廢紙可唔可以唔好唔要小霖…
比番小霖我 其實我覺得小霖太cool 又唔一早表明心意 搞到廢紙一直frd zone左佢 呢個故初段已經睇得出 小霖初期對廢紙係好朋友個隻互串 我相信係因為小霖未有危機意識 失去了才學懂珍惜
一個做gf,一個做sp囉
利申我唔係一個咁膚淺嘅人
一個做gf,一個做sp囉
利申我唔係一個咁膚淺嘅人

我都唔係
留個名
番去post1 繼續煲 比番小霖我

慢慢睇
廢紙可唔可以唔好唔要小霖…

魚與熊掌
比番小霖我 其實我覺得小霖太cool 又唔一早表明心意 搞到廢紙一直frd zone左佢 呢個故初段已經睇得出 小霖初期對廢紙係好朋友個隻互串 我相信係因為小霖未有危機意識 失去了才學懂珍惜

其實天蕊出現之後同消失之後都已經有
小涼同廢紙唔好分開
再宣傳一下 facebook專頁已開
大家支持下放個like
都可以建議下有咩搞作

https://www.facebook.com/%E6%9C%AB%E4%B8%96%E7%B4%80%E7%9A%84%E5%91%BC%E8%81%B2-431747603867515/
有文未
黎近呢篇一定要開住呢首黎聽,唔係冇感覺嘅後果自負
https://www.youtube.com/watch?v=JZpZVymOuOE&spfreload=1&spfreload=1

王苑之version 感覺大啲
追晒 成全下小霖啦
原來係張敬軒嘅歌
樓豬
有文未

打緊打緊
黎近呢篇一定要開住呢首黎聽,唔係冇感覺嘅後果自負
https://www.youtube.com/watch?v=JZpZVymOuOE&spfreload=1&spfreload=1

王苑之version 感覺大啲

都係嘅 不過兩首對我黎講都正
追晒 成全下小霖啦

點解咁快
原來係張敬軒嘅歌
樓豬

佢係翻唱 原唱係王苑之
明明小霖先係青梅竹馬嗰個
明明小霖先係青梅竹馬嗰個

呢啲唔係用黎作標準嘅嘢黎嘅..
其實樓主個標題可能有啲暗示
見上次反應好似唔錯,所以今篇落黎會以小霖視角寫番今次嘅旅程,對白上一定就冇分別,但係感受就會唔同,希望唔好覺得喺到「掗」字數

因為事實上都唔需要,唔經唔覺都就黎十二萬字,係一個對我黎講好恐怖嘅數字,不過都係因為有你地我先有咁嘅動力去寫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞