我只不過喺自修室溫書,點知比我遇番佢。(2)

1001 回覆
89 Like 2 Dislike
機會來啦
冇甜架

無甜咪加甜
深夜一推
「你唔介意我都冇所謂啦!」

估唔到間民宿幾正,每間房都有一個廁所,只係...

「得一張雙人床咋喎...」我講。

「都要照瞓架啦...」

「一係我瞓地下,俾你瞓床啦。」

「呢到仲邊有地鋪俾你鋪姐,一齊瞓啦,地下都凍。」

「噢..好啊..」媽的屌,突然好尷尬,我地塊面都紅曬。

「我沖涼先啦咁!」佢講。

「哦..」

「做咩姐你,呆曬咁?」

「冇..冇嘢啊,我去搵阿月佢地啦咁。」

「嗯,咁我沖完果黎搵你地啦。」

我即刻跑去阿月間房去消暑,雖然頭先有開冷氣,但係我緊張到成身好熱,我驚再留喺果到,聽到啲水聲我會爆血管。

「嘩,阿楓你正啦,有小霖陪你瞓,我話玩盡去姐,估唔到你真係夠膽死玩到咁盡!」

「喂 !」我喝住佢,再瞟一瞟阿豪。

「唔緊要喎,我冇嘢架喎,有嘢都唔跟你地啦。」佢講。

「你唔跟我地仲有朋友咩?」我笑佢。

「我冇朋友架喎,我得自己一個架炸。」阿豪講,佢係咪痴咗?

「你小心阿月太掛住阿靜飢餓擒咗你啊。」

「我屌你啊,我洗擒個死肥仔,我打飛機唔好?」佢講。

「咪講咁多啦,鬥下地主先啦!」我講。
.
.
「火箭、三帶一,結啦!」我終於贏,我終於炒到佢地啊!

「轉運啊你,贏咁多鋪?」

「我發威..」

「阿楓到你沖啦!」我未講完就有把聲截住我。
冇甜架

無甜咪加甜

要睇甜故唔洗喺呢到啦
深夜一推

你地咁夜都照推好感動
推呀
仲有冇
我向後一望,小霖著住咗件粉紅色睡衣,個頭濕漉漉咁,靚到陷啊真係。

「woo,楓哥你小心把持唔住啊!」果兩條契弟講。

「仆街啦你地!」

我沖完涼之後佢地都冇聚埋一齊玩,因為都已經2點幾,加上舟車勞頓完都攰。

「沖完啦?」小霖坐咗喺床玩電話。

「你估下。」真係好笑,明知故問。

「啊,玩我啊!」

我正想上床之際,佢喝住我。

「喂!」

「做咩啊?」

「吹咗頭先啦!攝親架會!」

「唔會啦,平時都係咁。」

「唔得!吹頭!」

「唔吹!」

「吹啊! !」佢拉起我,拉到去床邊,然後拎起風筒幫我吹頭。

「啊...我自己吹得啦。」我都有啲唔好意思。

「幫你吹埋啦,費時你一陣又吹唔乾。」

佢吹頭手勢又幾好,好舒服。

「記唔記得你都幫我吹過頭?」我問佢。

「記得啊,果次auntie係都要你吹咗頭先食飯,你個百厭星死都唔聽。」

「之後我又被你拉咗入廁所吹頭。」

「估唔到你咁多年都係咁,咁鬼懶!吹完啦,瞓啦!」

瞓啦,我怕怕噢..

我熄咗燈之後上咗床,我成個人都繃到緊曬唔敢亂郁。間房就得番我地嘅呼吸聲,但係都足夠我心跳加快一百倍。

「估唔到我地仲有機會瞓埋一齊。」大佬啊,呢個時候你唔好講啲咁挑逗性嘅說話啦。

「細個瞓一齊就冇所謂啦,大個就..」

「點解大個咗就有所謂?人大咗就一定會變?」

「下...」

「阿楓啊 。」

「嗯?」

「呢幾日可唔可以同我做一件事?」
加甜 褲已除
小霖講 幫你吹埋啦
做愛做的事
機會黎喇飛雲
正呀
我向後一望,小霖著住咗件粉紅色睡衣,個頭濕漉漉咁,靚到陷啊真係。

「woo,楓哥你小心把持唔住啊!」果兩條契弟講。

「仆街啦你地!」

我沖完涼之後佢地都冇聚埋一齊玩,因為都已經2點幾,加上舟車勞頓完都攰。

「沖完啦?」小霖坐咗喺床玩電話。

「你估下。」真係好笑,明知故問。

「啊,玩我啊!」

我正想上床之際,佢喝住我。

「喂!」

「做咩啊?」

「吹咗頭先啦!攝親架會!」

「唔會啦,平時都係咁。」

「唔得!吹頭!」

「唔吹!」

「吹啊! !」佢拉起我,拉到去床邊,然後拎起風筒幫我吹頭。

「啊...我自己吹得啦。」我都有啲唔好意思。

「幫你吹埋啦,費時你一陣又吹唔乾。」

佢吹頭手勢又幾好,好舒服。

「記唔記得你都幫我吹過頭?」我問佢。

「記得啊,果次auntie係都要你吹咗頭先食飯,你個百厭星死都唔聽。」

「之後我又被你拉咗入廁所吹頭。」

「估唔到你咁多年都係咁,咁鬼懶!吹完啦,瞓啦!」

瞓啦,我怕怕噢..

我熄咗燈之後上咗床,我成個人都繃到緊曬唔敢亂郁。間房就得番我地嘅呼吸聲,但係都足夠我心跳加快一百倍。

「估唔到我地仲有機會瞓埋一齊。」大佬啊,呢個時候你唔好講啲咁挑逗性嘅說話啦。

「細個瞓一齊就冇所謂啦,大個就..」

「點解大個咗就有所謂?人大咗就一定會變?」

「下...」

「阿楓啊 。」

「嗯?」

「呢幾日可唔可以同我做一件事?」

小霖b 勁進取
唔好拆散啊楓同小涼
點解係吹頭
唔好拒絕小霖
小涼另一邊咪又係搵仔 唔好要佢啦
唔知點解我覺得有人會報寸俾小涼聽 之後小涼呷醋 跟住同廢紙嘈交 廢紙講啲咩 小涼都唔信
唔知點解我覺得有人會報寸俾小涼聽 之後小涼呷醋 跟住同廢紙嘈交 廢紙講啲咩 小涼都唔信

係就好啦,跟住小霖上位,同廢紙一齊

係就好啦,跟住小霖上位,同廢紙一齊

最期待既畫面
小霖正呀
其實同一個曖昧左咁多年嘅女仔一齊訓都爽啦
重要由細識到大
紅都面晒
點解係吹頭

似老母嘅作為
細心照顧呀
根本賢妻良母
點解係吹頭

第時生埋仔捉住兩仔爺一齊吹頭
其他諗深d
如果小霖小涼真係女神咁靚
點解成個故事冇其他厹沖佢地
定係其實水平只係一般偏上?
小涼啊 唔好拆散佢地啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞