我只不過喺自修室溫書,點知比我遇番佢。(2)

1001 回覆
89 Like 2 Dislike
推一推
還我小涼

下次遲出文會講番 sorry sorry
有文未有文未
Sor sor sor今日出咗成日街 一陣打一陣打

唔好出街
快d食小霖呀呀呀呀呀
今日由post 1追到live
唔好比小霖動搖到
小涼大法好

我是來留名的
小霖先係女主
唔好比小霖動搖到
小涼大法好

我是來留名的

我之後都係一日追到live
我都係鐘意小涼多啲
唔好比小霖動搖到
小涼大法好

我是來留名的

我之都係一日追到live
我都係鐘意小涼多啲
第二朝我地就去咗台中,同樣又係轉車轉到頭暈,淨係到新民宿已經冇咗半日,諗住去食嘢,點知去到間鋪又冇開喎,黑到痺。

最後我地求其食咗啲嘢就走咗,去咗條大街shopping,條街簡直係成個旺角嘅濃縮版,但係入面嘅貨品仲齊過旺角,至少唔會得成行成市嘅化妝品店或者電器鋪。

「掃貨啦去!」班女仔去到之後都癲曬咁,咁樣都難免,但係連我地班男仔都好興奮,因為果到啲貨品平過香港多多聲啊!

「阿楓,你睇下呢件嘢幾靚。」小霖拎起咗件T-shirt,叫我幫佢睇下眼。

係啊,第二朝起身佢又再次冇事發生咁,咁我又當冇事了。

「都唔襯你..」

「唔襯咩..?」佢好似有啲失望。

「你鐘意啊?買囉咁。」

「唔買啦,睇睇下都好似真係唔太襯。」

「你唔洗因為我嘅意見...」

「我信得過你眼光。」

「噢..咁再睇下啦..」一時都唔太識反應。

一路上,我地見到咩鐘意嘅都會叫對方比下意見,我唔知佢點諗但係喺我立場黎講,佢嘅意見仲中肯過我自己!

抑或係因為佢已經比我更加了解我自己呢..?

「阿楓阿月!」阿豪冇啦啦嗌我地。

「頂帽啱你地啊!」之後佢將兩頂一樣嘅帽帶落我地個頭。

「屌你老母咩!」我地舉曬中指咁。

係一頂綠到發青嘅cap帽!

「咩姐,咁你地走咗咁多日,點知你地條女有冇..」

「你唔好咁口賤啦,肥仔!」阿晴都講。

「咪係,咁嘅嘢都亂講。」阿言幫口。

「okay fine!我錯 !」
Sor sor sor今日出咗成日街 一陣打一陣打

唔好出街

好耐冇出啦
快d食小霖呀呀呀呀呀

NONONO
唔好比小霖動搖到
小涼大法好

我是來留名的

我之後都係一日追到live
我都係鐘意小涼多啲

有friend啦你

btw 感謝巴打!但係點解真係睇得咁快
大家久等了
止住渴先,一陣仲有
「好啊,黎啦!」小霖反而好爽快講。

小霖不知幾想
抵啦啊豪冇女
樓主出快啲,等左成日
「喂阿楓,你過黎啊!」小霖喺對面街大嗌。

「你係咪好鐘意惡魔嘅嘢啊?」係啊,我好鐘意!鐘意佢果種邪惡,好有魅力。

「送俾你啊!」係一個惡魔鎖匙扣。

「嘩,好靚!多謝曬!」

「唔洗..你鐘意就得啦。」小霖好羞怯咁講。

「勁鐘意啊!不過..點解得半邊嘅?」

「唔知喎,個老闆話個設計係咁,話咁先型喎。」佢答。

「噢..又真係幾型,即刻扣落袋先。」

我地足足行咗3個鐘,掃咗好多好多貨先肯走,個個都滿載而歸。

我地果晚都好早瞓,因為要去個機動樂園玩,亦都係我地留喺台灣最後兩日!

果晚阿豪真係好醒,喺我地仲忙梗執呢樣執果樣果時,佢唔知喺邊到聯絡咗個司機,可以車我地去個公園,估到到佢又幾識未雨綢繆。

我地朝早就買定早餐上車,我開頭以為一個飯糰就食得曬,點知完全唔夠食。

「我分啲比你啊!」小霖講。之後佢拗開咗個包,同我一人一半,但係其實佢分咗三分二俾我,自己得三分一。

「你夠咩?」

「夠啊,我..食咗個飯糰啦。」我不以為然就食咗。

「嘩!我要玩呢個 !」入到去之後小霖講,佢指住咗個比海盜船仲癲嘅機動遊戲,直程係將成個人翻騰兩周嘅,見到都有啲腳軟。

「玩...玩..玩囉。」頂硬上啦!
抵啦啊豪冇女

太口賤
樓主出快啲,等左成日

對唔住對唔住
仲有冇人睇緊
Yes
Yes

嘩真係有
黎近呢篇一定要開住呢首黎聽,唔係冇感覺嘅後果自負
https://www.youtube.com/watch?v=JZpZVymOuOE&spfreload=1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞