我只不過喺自修室溫書,點知比我遇番佢。(2)

1001 回覆
89 Like 2 Dislike
都未必一定走到尾 現實一樣
佢地基本上冇鬧過交

你想睇鬧交?
現實上我都係比較鐘意小涼個type

基本上都係嘅 如果唔係都唔會寫到佢咁
樓主好波

我一向隔日追一次故

估唔到今日要追7頁幾8頁

LIVE

有7頁幾8頁咁多咩 係就可喜可賀
btw追貼啲
小霖就係知道佢只有呢一段時間可以獨佔廢紙 番到香港廢紙就會痴住小涼 所以佢想係呢段時間留下最多與廢紙一齊既回憶 番到香港可以慢慢回味

或者
我實在投入左太多私人感情落去
而家好似睇到個人傻傻地
我想專登走去自修室睇吓溝唔溝到條女
不如兩個要哂la

咁就同我當初個定位唔同
小霖受歡迎係意料之外
不如兩個要哂la

咁就同我當初個定位唔同
小霖受歡迎係意料之外

支持一直愛小涼
一睇小霖就知佢不懷好意

只可以講.貫徹始終
而家好似睇到個人傻傻地

你讀完書未啊 讀完就FF下算啦
深夜一推
深夜一推

打緊打緊
黎近呢篇玩下嘢
黎近呢篇玩下嘢

Come on
然後我地就去咗行大東夜市,雖然唔係全台灣最出名嘅,但係都好想見識下。

講到食我就興奮至極,我每食一樣嘢都影俾小涼睇,落得佢一個羨慕妒忌恨啊!

我見到檔惡魔雞排,啲雞排即叫即炸,好似好正咁,仲有極辣揀,對我呢個辛辣達人黎講簡直係福音。

可惜因為係即叫即炸,班乾細佬竟然唔理我..走咗去!

「成班得番你有人性!」

「你咪當俾佢地拍下拖囉。」小霖講。

「咁你呢?我就因為小涼黎唔到先焗住一個姐,真係唔諗住搵番件?」

「咁阿豪夠係單身啦。」

「佢同我地玩開嘛,況且係你唔接受佢。」

「怪我嚕。」

「你咁多裙下之臣都睇唔上?」

「個個都係以貌取人,都唔係真係鐘意我。」

「咁鬼叫你生得靚,鐘意你性格嘅你又唔鐘意。」

「可能喺個trip我就搵到呢。」

「你再係咁痴住我搵到就奇啊!」

「嫌我煩啦加陣!」佢作狀打落黎。

「唔玩啦 ,有得食啦!」我迫不及待拎黎食,果然好食啊!外脆內軟,又多汁,啲辣都唔係講笑。

「你試下 !」我同佢講。

「下…」

「下咩啊,快啲啦,好正。」佢食完果下我先突然醒起,佢小小都唔食得辣架喎!

「咳咳咳,嘩好辣!」我即刻幫佢掃背,等佢冇咁辛苦。

「傻咗咩,唔食得就唔好隔眼。」

佢即刻飲兩啖佢手上杯金桔檸檬止辣,之後講:「唔係啊,都幾好食。」

仲死頂喎..

「唔食得辣就..咳咳咳!」一邊講嘢就唔好食嘢,認真的,我唔覺意吞咗啲辛辣粉,啃親。

「唉,冇嘢啊?」佢拍番我背脊。

「飲啖嘢啦!」佢遞咗佢杯嘢飲俾我,我諗都冇諗就飲咗先。

「點解你食嘢咁易啃親架?以前食麥當勞又係咁。」

「唉唔好提,都唔明食個薯條都會啃到,我又同你夾份食一個開心樂園餐,搞到得一杯嘢飲。」

「咪又係我杯嘢飲救咗你!」

「係啦..叻啦,去搵佢地啦。」

「呃!打完齋唔要和尚!」佢追住我。

最後我地成班行咗足足三個圈先肯走,走果陣都11點幾。
小霖OS篇

「唔玩啦 ,有得食啦!」佢好快就拎黎食,成個大細路咁,但係睇落都..好辣。

「你試下 !」佢隊埋黎。

「下…」佢明知我唔食得辣架…

「下咩啊,快啲啦,好正。」算啦,費時佢失望,死就死啦。

「咳咳咳,嘩好辣!」我即刻咳咗出黎,真係好辣。

「傻咗咩,唔食得就唔好隔眼。」你高興我有咩所謂。

我即刻飲兩啖手上杯金桔檸檬止辣,之後死頂:「唔係啊,都幾好食。」

其實我條脷已經痺曬啦…

「唔食得辣就..咳咳咳!」個傻佬又啃親,哈哈。

「唉,冇嘢啊?」

「飲啖嘢啦!」我遞咗杯嘢飲俾佢,佢諗都冇諗就飲咗先。

「點解你食嘢咁易啃親架?以前食麥當勞又係咁。」由細到大都係咁,傻仔。

「唉唔好提,都唔明食個薯條都會啃到,我又同你夾份食一個開心樂園餐,搞到得一杯嘢飲。」諗番起都好好笑,佢又要貪快幾條幾條咁食,百厭到。

不過佢唔咁白痴..又洗乜需要我..?

「咪又係我杯嘢飲救咗你!」

「係啦..叻啦,去搵佢地啦。」佢之後跑走咗。

「呃!打完齋唔要和尚!」

但係我知道..佢一定記錯咗小涼先係食辣果個。果然喺佢心目中,我已經冇小涼咁重要了嗎?

(你地可以睇番阿楓同小涼嘅約會篇)
小霖呀…睇見佢咁心都酸埋,成日望住張廢紙同小涼打情罵俏,以為廢紙真係關心自己唔食得辣,原來只係廢紙誤會左佢係小涼
為咗方便同大家溝通,小弟都開番個Facebook page
入去click個like la
https://www.facebook.com/%E6%9C%AB%E4%B8%96%E7%B4%80%E7%9A%84%E5%91%BC%E8%81%B2-431747603867515/
小霖呀…睇見佢咁心都酸埋,成日望住張廢紙同小涼打情罵俏,以為廢紙真係關心自己唔食得辣,原來只係廢紙誤會左佢係小涼

佢一時唔記得小霖唔食得辣,可能撈亂咗小霖同小涼
小涼先係食辣果個
有冇兩個女主嘅示意圖睇?
而家好似睇到個人傻傻地

你讀完書未啊 讀完就FF下算啦

我應該大樓主你一年,上屆DSE考生
唔好令小霖傷心 好sad
可唔可以多d小霖角度 認真想小霖同廢紙一齊 求下你
你寫多個小霖同廢紙既兩個人既故 我就黎頂唔順會喊
小霖夠賢淑
如果有小霖做女朋友 短幾年命都肯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞