買電視機 / 換電視機 集中討論區 (64)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
巴打買左邊部電視?

新鮮熱辣啱啱到
屌,呢幾日出去先,係怕去到無想要嗰款
我都想買呢部,巴打最後埋單幾錢? red 同apple pay 優惠可以同時有?
用光纖同hdmi駁生爸有冇分別?因為hdmi port位full曬了
想問有無人今朝買到$1640 條sound bar 唔知點解去到10點幾仲買到 俾埋錢 唔知會唔會 cut 單
上個月去sogo咸片買野係幾抵
冇計呀 !回贈你預幾個月後先有,最緊要買得開心!
AV有樣好 送貨直接收舊機走,唔使又擺幾日等歐寶
光纖只傳到有壓縮5.1, 或者冇壓縮2.0

HDMI就沒有以上限制
收到,唔該晒step巴
邊個網?凶宅定yoho?
新手近排想買部4K 50呎既電視(純粹睇下Netflix同打下PS5),做左小小功課見到LG NANO 86好似唔差,價錢亦唔算貴。想問下各位Ching有無意見如果budget 大約都係$7000-8000既話,呢部算唔算係好選擇?定有更好既選擇呢?thanks
凶宅呀 乜唔係得凶宅今朝做特價? LG SN7CY
呢部ok
Thanks Ching,本身屋企用開Sony都好好,但睇番Sony差50呎個d好似都貴幾多下 自己搬出黎平平地買部算
各位巴打
想問下掛牆架 有冇話邊款好d

之前去avlife睇 都幾多款 唔識揀
打算買55x90j 連掛牆架
Sony KD-50X85J
$8560
1. 100hz 廣色域 VA PANEL, 對比度高(6000:1), 黑位更黑, 可視角普通, 畫面順暢
2. 有Dolby Vision, Dolby Atmos
3. 有AirPlay 2, HomeKit, Chromecast
4. GOOGLE TV 系統, 多APP
5. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
6. X1™ 影像處理器
7. HDMI 2.1*2, 支援4K120, VRR, ALLM, HDMI 2.0*2
8. 光度550nits
想問番x9500h係咪行唔到4k 120fps?

最多4k 60fps?

2k又行唔行到120fps?
只行到1080p 120fps, 4K60fps
有冇掛住我個po冇左我推得好慢
完全同你沒有關係
你當你是誰
step爺爺個孫囉我係
開會啦你~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞