True Wireless真無線耳機討論 (59)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
清試過?
就係好多youtuber都係到吹奏隻liberty 3 pro 搞到有D心郁郁
原本心郁想買Liberty 3 Pro
好彩上嚟check下先知係大陸牌子
呢隻擺明俾錢叫班KOL唱好喎,咁都心郁
都真 純粹見有啲平時好似幾中肯既kol都讚
試聽過 無YouTuber講到勁過xm4 咁誇 我個人覺得佢人聲太突出 無左配樂嘅氣氛 如果你中意清唱style係幾好
隻EX800ST跌咗搵唔返
打算入手隻XM4玩tws
但追過下post普遍tws 都仲係好多問題咁、想問下係咪買行貨穩陣啲?thx
啲youtuber讚到天上有地下無咁都知吹水
頂多咪cp值高小小,吹到世一咁一定係收錢唱好
水貨同行貨差嗰少少,點都係買行穩陣
而家用緊xm4,我嗰隻最煩既一樣野係戴口罩吐氣有機會觸發到個touch panel,當你禁咗落去,我就熄晒2邊touch功能,不過touch落去都係有聲

見N6Pro做緊清貨,入左對玩下
發覺原裝耳膠同跟黎既spinfit都好難聽
換左Type E正常好多
price.com最平賣緊5百幾
質素ok ma?
就是500幾先入手
以真無線黎講都唔差,清底又有分析力,人聲都幾出
合格
咁聽日去買行算,唔該
次次支牌出新earphone請人周圍吹奏架啦
你唔見之前隻nothing ear都出哂post架咩? 但講幾日就再冇持續討論架喇,但過多排就有真用家出黎話中哂伏囉
等報告
PI7係咪冇得試,隻dg斷到燥
凶宅 CX Plus 限量$1111, budget有限嘅巴打有興趣去望下

https://www.fortress.com.hk/zt/product/cx-plus-headphone/p/12501283
有無人係Devialet官網買DG, 試過寄返法國換?
基本上果期個個廣告都吹捧佢實有原因
望番隻Fender Tour就知咩事
等緊final ze3000
諗住試咗再睇睇N6 pro2 定final
幾時出呀
我都等緊
每日返工都search一下睇睇有冇消息
11月中都就到啦
一個唔好彩11月30號出消息
同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞