True Wireless真無線耳機討論 (59)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
75T 都係8舊幾
75t嚿電大咗,connection 係咪都穩定?
啱啱上凶宅見到75t都係799,afford到買新一代好似好啲
好穩,仲要戴得舒服過隻DG
但係冇ANC

啱啱試左成功了
謝謝巴打
請問mtw2用cp100耳膠同原裝有咩野分別?
啱啱去左試機, 聲係OK不過冇打飛機片吹到咁勁.
ANC 功能我比較喜歡 airpod pro 嗰個感覺.
有耳翼戴落幾穩陣
不過試唔到LDAC鬧市斷線情況
結論係 同意你comment , youtube片唔可靠, 用唔到LDAC可以揀過隻
bro請問你隻連線穩唔穩定?出街易唔易斷線?唔該
其實我想知新一批DG,但斷線情況仲嚴唔嚴重
呢2日入手左DG
我用Android connect左之後暫時無斷過線
但我連部Macbook 之後過5,6秒就會disconnect, 唔知咩事
聲真係掂

連線穩定度bro有乜評價?唔該
bro唔該哂

出街,搭車連線都穩定?

咁,只for android聽歌用住先,mac book用翻bro舊既藍牙
出行搭車穩定,有跳過一兩下,但無斷過線
我上網又唔見人地有連macbook有問題,可能係我個別例子
如果你買左可以試下
想問有無巴打比較過PI 7 同wf 1000 xm4 ?
唔該哂用後報告,bro係邊買?

想問多句,除左bass勁外,DG聲音上你覺得優點,強項係乜?
我Fortress online買貪佢一日送貨咋
聲唔識講太多,但係滿意既
bro,唔該哂

enjoy and have fun
見到網上有人話連線好差 但我用左大約一星期又唔覺
平時搭巴士地鐵 或者行街都無試過斷線
但放工時間金鐘 尖沙咀站 或者人多地方試過好短疾一兩下咁

另外想讚佢connect device勁快
基本上一打開盒戴到上耳就已經connected
之前用sennheiser mtw同ath ckr70成日要手動pair 勁煩

但有個缺點係兩隻耳機有少少難拎出黎
同埋佢導管好粗 變左粒耳塞會好大
不過可能我耳仔細先有呢個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞