True Wireless真無線耳機討論 (59)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
Fokus pro啦,整體都比xm4高一班,音場闊左一個圈,高低頻都清晰好多
fokus pro ?
差幾百je
filp3
有無人用緊dg
買左個幾禮拜 叉完電咁樣係唔係壞9左已經

buds pro啦
有冇換過耳綿, 唔係原裝有機會頂住差唔到
我真係奇芭,有XM3 XM4 N6,隻隻都要換耳膠,重要換完只係唔跌但都係唔舒服,反而DG隻原廠耳膠最C服,建議你去專門店試下先
試下將右耳機放入盒,睇下盒粒綠燈有冇閃一下?
有閃就代表接點正常充緊電

但都係充唔入就要拎去check
諗緊cx plus 定cx true
Iphone都用唔到aptx
個anc功能要去聽下先知有咩分別
買左真係唔錯
係細聲小小
見佢拎左EISA AWARD就跟隊買左
唯一唔滿意係傾電話 人地話聽到底躁
但我聽人地好清晰
LG野估佢唔到

好細隻 抗噪都唔錯
一千蚊樓下 有冇耳機 cp高推介?
幾百蚊個啲係咪全部都中国做?

想搵個非中国製造嘅
75t(799)ORN6(399)?
可以試吓 罪大 wf-c500,$999。
wf-c500 AMAZON 有68USD, 可惜送唔到返HK
Jabra講到D通話幾好, 但睇review都小小柒

留意wf-c500 先, 新屎坑
岩岩買咗cx plus 感覺聽起上黎好似隔咗層霧咁
唔知係耳機壞定點 較曬eq 都好似怪怪地咁
BOSE QuietComfort 邊到可以試帶
Bose 專門店有
咁差?有冇去試聽下先買?我仲諗住買添
唔算差既 低音係唔錯的 同埋個ANC都好夠
可能係我鐘意聽歌想聽人聲突出啲
我買前因為無呢隻既sample聽 所以試咗true wireless個款
對比返其他同價位既 其實呢個真心唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞