True Wireless真無線耳機討論 (59)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我都係睇呢度啲師兄講iphone
用fiio呢個牌子嘅lightning to typeC線,
$80左右,一插線開app就會辨識到係aptx格式
唔該哂bro
咁都好正wor,iphone冇aptx,咁駁法就有翻aptx,請問有冇相可以睇睇?想知個大細
你講個盒? 你上youtube有好多片睇,
實物大airpodspro個盒少少,但好輕身
唔該
$1200-1400

CX plus 行

MTW2 水
佢講電話咁清真係好正
唔會漏電我都沖
日森買咗 B&O eq
近排轉用耳棉 anc好咗

用邊隻耳棉
22648羊喎你點做到$1500
差唔多啦,睇ttrate都係155x,計埋信用卡回贈都咁上下
想問三千蚊內有無邊隻頭戴式推介?
Sony同B&W px7都係2020年貨,怕一買就更新
夜晚屋企較到最低音量聽都唔覺有底噪。
今代都係冷聲底高分析,細節層次多,啱雜食聞歌既朋友。
原裝隻Comply
睇漏咗 差唔多155x
不過我扣埋上次買eq啲積分就1500到
呢個價又真係幾抵屌
我用緊,我覺得iphone用家會覺得好值,Android 用家就見仁見智。

因為PI7個DAC function令iphone輕易都聽到高音質,真係番唔到轉頭。

而且PI7比起XM4聲底清晰,bass唔會太over咁(不過我只係試聽過XM4幾次
有review 先,等多幾日啦,我見日本人自己評語吾錯,佢地D舖有試聽,我就下星期頭先入

https://s.kakaku.com/bbs/J0000036492/SortID=24395579/
感覺傾電話都係麻麻
Noble Audio FALCON Pro
定xm4好呢,好難簡
本身用緊airpods pro
轉左android 有啲功能冇左
e.g. 離耳檢測 睇電量

想睇下有冇 具有離耳檢測功能 and 支援單邊使用
以及通話 同埋 收音質素好既true wireless推介?
budget ard $2000

音質大過或等於airpod pro 就夠

本身睇左既有
xm4 (通話好似好廢
galaxy buds pro(冇離耳檢測

有冇邊款真無線賣點係舒適性架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞