True Wireless真無線耳機討論 (59)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我都睇緊az60

但Az60 仲係冇乜review
YT 有但係全部都係日文
好似12月-下年年頭先係其他地方有得賣
而家有冇hi res無線?
xm4
佢大約係有線耳機嘅咩價位質素?
我自己用左az 60 5日
係個垃圾app都依家都開唔到(上網睇好似我我係咁)
其餘都無大問題
本身用airpod 2 等3
但出3見無咩分別就入手az 60
佢個multi p好方便 我自己經常轉來轉去
Pc睇片delay都唔大(我接受到)
聽歌就無review 啦 因為實好過airpod2
降風躁好麻麻地 anc可以隔到90%機械發出來燥
人聲都仲有少少
其實可以睇日本仔review
都係yt 翻譯返 意思唔會好大出入
呢個真係好主觀hires logo其實有錢同合標準就買得來用

最緊要自己試,xm4個shape唔係人人適合

聲tws來講可以話算好,自己比落來,有我宜家千零嘅IEM嘅解析應該有7-8成始終tws都係因為懶同方便
買左隻XM4 唔夠一星期壞左 右耳 完全無聲,充電無反應

同燒左無分別
Victor 就出果對 FW1000T 算唔算 support HiRes?
巴打個名
唔夠一星期就直接返鋪到換新啦
呢隻support aptx adaptive,理想狀態可以去到24bit/96kHz,同ldac差唔多,只不過隻hires logo要support ldac嘅tws先上得
巴打你左耳嗰隻有冇試過斷線
屌喇星 閪黑到呢

我岩岩打去做Sony 個親戚度問佢點搞

佢話無聽過呢啲事發生,我算係第一個
試過 但唔多
唔關左右耳事
似係干擾問題?
我諗用全日只有去特定地方可能會有
其實我重黑過你,人生第一隻anc tws WF1000 XM3,用左幾日發覺左耳有d好細聲既"的的"聲要拎去換

跟住覺得sony d anc幾好又買埋佢隻大耳牛WH1000 XM3,屌佢今次係一邊耳有d雜音,又要拎去換

所以我成日形住有anc既特別易壞,一定會買行
我一開noise cancelling 左耳嗰隻就一直斷
但唔開又好似冇事
等緊佢有冇firmware可以update
我無呢個問題 你拎返去換?
dg係幾好聽,但係好似係鬧市就會不停斷斷續續
咁室內呢?
用咗半年都未試過
係有時金鐘站放工時間有少少疾一疾
會唔會你個隻有問題要拎去換
琴日試,室內好正
我第一日用咋,唔知會唔會係因為我用iphone
我都係金鐘翻工時間
金鐘中環香港站呢d位差不多隻隻牌子都死
我係路面架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞