True Wireless真無線耳機討論 (59)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有冇人用過airpods pro + bose quietcomfort earbuds,想知bose降噪係咪勁過airpods pro 好多
放全新行貨白色XM4 有單
平正貨少少,有興趣留tg
宜家講電話/開會講得最清其實係邊款
定係全部都唔得
iPhone 唔想用AirPod 仲有咩選擇
好抵玩, 尋日落左order
筆直?要求?
咩都無好難幫
等唔到 係日森買咗minor3 了
可摸耳搭單問下,一樣用緊iPhone但airpod壞咗,想轉其他

學生哥無乜錢,筆直$1200左右

想買有得降噪嘅耳機,唔想太大舊,女仔戴咁大舊耳機好似好核突(原先想買xm3,但太大舊放棄咗)

之前有Ching建議可以睇下aviot,外型係幾討好,但做過research後,呢個牌子似乎易壞,容易收皮。

而且型號又多,難比較,除TE-D01m多人介紹之外,另外兩款降噪耳機D01t、D01q基本上無咩評測報導,亦無咩人討論。

睇咗好耐都搞唔掂,大西北牛搭車無得聽歌好痛苦
想問下音質感覺點
上網睇啲人話bass無之前咁重平衡啲

見佢有個運動版
想知7pro係咪慢跑下都實淨

買咗對nuarl n6 pro2粗用
比想像中高汁好多
原來被動做得好冇anc都差唔多,係入耳有啲深
音色一千有找嚟講收晒貨
Gaming mode、電量、連線都滿意
係個電盒有點大,同埋EQ得default 同flat兩個選擇
2-3k budget 想音質好d
Amazon買係咪無保養?
B&W PI7
B&O EQ
Devialet Gemini
MW08
SONY XM4

好似都係哩幾隻
final 最新隻TWS,平平穩穩細細粒
呢個牌子以前幾受歡迎,不過近兩年比其他牌子放甩左

呢個model大唔大粒重唔重?佢以前d藍牙偏重
如果iPhone想要音質好
又講到電話
係唔係得Sony
但豐澤799有保養,爭少少係咪揀豐澤穩陣d?
用緊b&o eq, 叫做傾到,有時對面會覺得太細聲,sony冇用過黎傾電話,唔知
Xm4都只係好Xm3少少
嘈少少既地方都係rip

成日講電話都係得airpod
咁冇計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞