True Wireless真無線耳機討論 (59)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
戴fender tour覺得幾好聲
奈何實在同耳仔唔夾,戴到好鬼痛,決定忍痛平放畀阿哥
(搭車返工來回程時戴,每日大概兩個鐘)

有無邊隻舒適度高嘅tws可以推介吓?
我都到左,知唔知點連個app
連左bluetooth之後
打開app 㩒pair就ok喇喎
你係咪down錯app
要用”Noble Fokus” 呢個
係喎
Down錯左
Thank u
用緊Elite 65t成日同隔離位坐好近or有D位好似入左結界咁斷左
唔知關唔關藍牙事
換Elite 7 Pro 定Elite Active 75t 好
7 pro用Bluetooth 5.2
應該連接會好過75t 用5.0

利申冇用過渣巴不過用過幾隻其他牌子行5.2嘅都冇投訴
有冇人用緊Anker Soundcore Liberty 3 Pro 可以輕輕分享一下?
有冇ching知邊度有DG demo試
旺角凶宅
一千蚊筆直左右有咩選擇
最好可以做運動帶
本身上網睇吹到同WF-1000XM4一樣 仲話降噪勁d 都心郁郁想買..
但睇完#1就放棄左了,,
pi7聽落既人聲好似擺得比較後
如果聽廣東pop多 其實係咪b&o eq表現會好d?
一上市一面倒正評先伏
咪信太多嗰啲所謂review
全部同一個格式咁介紹部耳機
都好難令人相信會有真正嘅評論
啱啱收到隻pi7
想請教下用aptx 嗰陣部電話係咪要長著唔可以lock screen 先聽到歌架?
利申: 用緊iPhone
公道啲講 我個fd用佢上一代 聽落係真好聲
今代有埋LDAC anc呢個價係吸引 但支牌..就算啦
iphone 冇aptx
支牌出新野,科重金俾youtuber唱好是常識吧
你睇下隻nothing ear,而家就真係nothing喇
華為屌米spec夠勁
你會唔會因為平小小走去買佢
請問運動戴 ipx4夠唔夠?
pi7 是唔是最top?
用緊sennheiser tw2 想轉會
主要聽人聲 要夠細膩夠清
有,預左俾人屌
建議你先忘記咩sony平價版,咩大陸公司,咩全youtuber review一致唱好。你有邊方面我用家角度直接答
唔諗住做打手,所以唔係想讚佢幾好聲幾正,用左6日都知佢有咩好有咩唔好,針對問題黎答咁就算。

買之前search好多youtube同開箱文都係d官方野,最後買左佢係抱住一試無妨既心態。同埋我認係貪平。 🤡
點L解要貪平呀? 我訂左PI7 3個月都未有貨拎呀屌!唔通俾2k幾買多一對dg/xm4/focus? 如果要買佢地,我洗咩9訂pi7呀?

呢幾日開始有d 非官方youtuber出review, 我有睇,純粹係比對下同自己感覺有咩分別。

可以睇在我有支持非中資品牌呢點,唔好屌我用liberty3pro 咁大力嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞