True Wireless真無線耳機討論 (59)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
試咗幾日bd21j幾日
啲聲真係靚 分析勁 啲樂器定位又好立體
我嫌佢bypass啲聲焗咗啲同人聲唔出,用app推高返少少中同高頻
即刻開揚晒同自然返好多 好像解放潛能咁

唯一問題係有時接電話會聽唔到對面聲/ 得返單耳聽到聲....
同埋冇anc,不過物理隔音尚算可以 音質搭救

總括嚟講 依個價錢 依個質素 真係完全收晒貨
Noble Audio FoKus PRO 今日聽完DEMO 聲OK得
但iphone 用就好似差D....
Jabra新果隻7 pro點睇?
講到通話質素好好咁
等睇你試完先衝唔衝
油耳
1,2日一次
啱啱入咗elite active 75t
用用下得返右耳機出到聲,左耳機冇聲
睇嗰apps 係左耳熄咗
擺返入盒再connect就冇事
呢個情況有冇得搞?
想問吓有冇ching知道邊度有得試jabra elite 7 pro?
問咗百老滙話月底先有貨 有得試
豐澤就見到有現貨但無得試
蘇寧就直情唔見有
Iphone用2k左右邊隻好
巴打想問下如果會多做運動既話係咪買jabra elite 7 active好?
之前個耳機就係做運動個陣跌壞左
active同pro望落去分別好似唔大
(利申未搵到有得試
雖然Jabra將Elite 7 Active 定位於那些想要一副用於高強度運動的耳機,但除了最激烈的運動之外,其實完全可以使用Elite 7 Pro進行所有運動。

https://www.earphoneman.com/global/jabra-elite-7-pro-foreign-review/
一時衝動買左jabra elite 7 pro
想問用Sony XM4 嘅ching 係咪用原廠耳綿居多?有冇用過其他耳膠覺得幾夾聲?
睇評測話ANC流流哋係咪真🙈
我會話technics 啲聲對我黎講真係太乾淨
唔好諗著有罪大或 bose個 d level
佢個降噪要可以調教
不過係要係到嘈既地方先教到
你用咩手機?
啱啱入手 Bose QC earbuds, 發現有一隻喺冇播歌嘅時候會有好似風吹既聲,係咪正常
想問下pi7邊度有得試
前幾日試左 B&O EQ
可能要去中環都爹利街Showroom個邊先有得試
去過豐澤唔見冇得試

聽 youtube test 聲音清,通話可以

已狗冲
可唔可以幫手試下有冇走電
同埋可唔可同時連兩部 devices
換左新手機 開藍芽搵唔到對耳機
試過重開都係唔得
用返舊機一開就連到 可以點搞
有冇咩評價?
想試咗先買但周圍都無得試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞