True Wireless真無線耳機討論 (59)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
代理話佢無晒貨 叫我返保養到換會快啲
手持xm3 xm4,xm4一樣咁on9成日一邊冇聲
而家重要成日冇啦啦do一聲,希望佢下個firmware會fix到
終於收到 B&W PI7
之前一直用Airpod Pro
簡直係大升級
估唔到咁細粒耳機音色咁飽滿
低音唔係夾硬轟隻耳 有D圓潤
音樂好立體
我用KKBOX 高音質聽 真係好聽 5G 連無LAG
真係好滿意!!
邊度有現貨?
就係冇
追咗幾個po 都未諗到買邊隻好 想死

想要個好啲嘅anc 試咗xm4 同qc
但我耳仔太細 戴唔到
木耳 不太注重音質
通話要正常 有冇巴打有推薦
Liberty 3 pro 通話得唔得 有冇巴打買左 xm4同佢2選1
唔重音質,ios+airpodpro啦,我都好多款戴唔耐,係得airpodpro果種短管先ok,不過都要換埋耳膠先得
android的話我用過小鳥都好舒服,不過大陸brand..
基本上2隻都唔太得
大陸野1, 造工好差, 帶上耳好唔舒服
我撳入去睇唔到佢有講用咩單元
個樣勁似老翻
因為.cn
https://ascii.jp/elem/000/004/073/4073900/

換番條日文LINK係咪感覺好D
好好多啦
對屎眼無性趣
2022年都黎仲出啲咁肉酸既款
冇左耳翼既BOSE QE 或者D咩濕鳩1MORE咁既樣囉
見個個都推DG所以決定扑鎚,但去邊度試同買好?
暫時未出街用過
本身諗住買elite 7 pro
不過又話未有multipoint 即係收得皮啦 我隻65t都有啦
有無其他講電話得 又有muiltpoint嘅耳機
唔想用airpod3
求推介
好似下年年頭有
咁就死得啦 出部機個時連自己有咩功能都呃9人
不嬲JABRA都係有多點連接 點諗到新旗艦反而會無
最近有blackfriday想入手 ANC 耳機

本身想買xm4 但係啲人話 AZ60 性價比會高好多

我自己用緊iphone 我知道就算耳機幾好都冇乜用因為係有損 但我想知巴打們會推邊款

有咩錯細力啲屌
之前又話11月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞