True Wireless真無線耳機討論 (59)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
reset隻耳機
有無人聽過LG TONE FREE FP8呢個牌子既耳機
降噪同音質同罪大 xm4真係冇得比
雖然只係差兩三舊水
不過個 ambient mode同通話真係我用過之中最強
尤其是個 ambient mode真係好自然
原裝音質就一味得個重 bass
就算個 eq有得 set都補究唔到太多
仲有 jabra個 app真係好好用
乜都可以 set 咁濟覺得係成個耳機最出色既地方
同埋佢個設計要戴得好入
好處就係隔音好
唔好處就係唔係人人啱戴
如果佢賣1499或者1599應該會多好多人買
同埋我買個時冇睇清楚原來未有 multi point 要等 fw update 先有
希望唔好走數
得左 thx
好詳盡 唔該晒ching
咁睇嚟jabra嘅可取之處都係app同通話&ambient mode
不過唔係人人啱戴就真係要試咗先買
1500 蚊樓下 有咩推薦 人地介紹我85t/beats

想要有無線充電
https://review.kakaku.com/review/J0000036492/

Google translate

與LDAC 連接是多點
排他關係。在應用程序設置的連接部分中進行設置。一開始是設置為multipoint(多機同時連接),即使我連接DAP(hiby R5 sabre OS = Android)也只是AAC連接,我一頭霧水,但是如果我從應用程序,它將更改為 LDAC 連接... 對於多點設置,Android 將具有 AAC 連接。iPhone 無論如何都是 AAC

電源周邊及續航
時間,包括充電盒的放電情況尚未確認,但由於開封後可以立即使用,似乎避開了AZ70的自然放電規格,但目前未知。這一點在這一點上也是未知的,因為主機的電池壽命是不可靠的,因為應用程序的剩餘顯示是微妙的。什麼是左邊 100 和右邊 90 5 分鐘...左邊 100-30 分鐘右邊 75?目錄值是7小時,但是簡單計算是不是保留了3小時?這就是應用程序的剩餘電量顯示可疑的原因。
ching想問下係咪都仲係無aptx?
$1400以下 ,只要音質唔駛通話,係咪Cx plus,mW07 plus最好?
唔會考慮罪大啦 可能我隻耳細 太大嚿 戴得唔舒服
試聽完舊版HN7後決定買隻FP8
主要戴落好舒服 就即刻心動左
有冇人試過Samsung galaxy buds 2?
Devialet Gemini?
係貴少少嘅 不過個音質真係值 至於啱唔啱戴就真係好個人 可以試吓先嘅 試又唔洗錢嘅
Bd21j
av life B&W耳機做緊折 全港最平
消費卷買有超市現金送
去門市訂會平D
岩岩買咗
有無人有FoKus PRO既食評
諗緊入佢定係sony xm4好 但我用iphone
Ching用多咗幾日有冇新感受
有冇咩方便唔方便位
ANC如何
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞