True Wireless真無線耳機討論 (59)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
對耳機無乜研究,$1300筆直有咩款啱用,最緊要唔好太大粒就ok
外國丁丁係乜?咁平既
未煲開 但暫時覺得分析力幾好
聽開冷聲應該無得頂 暖聲比較一般
缺點係bass差咁啲 同埋聲好似有少少朦
有冇巴打有marshall motif anc食評
一睇到出左即買左
有無ching部devialet明明閂左蓋都自動連手機bt 成日想用先發現洗晒啲電
我一開APP佢已經見到佢UPDATE個FIRMWARE
但依家都係開唔到APP
一開APP (Connecting with headphone) 之後就彈APP
特登UPDATE到IOS15同restall左幾次APP都係唔得
用緊IPHONE 12 MINI
者係外國撚
咁岩做SPECIAL+小弟用公司卡買扣左SALES TAX
本身考慮XM4都係大約18XX到
唔麻煩呀,去到俾師傅check 完就換新

不過成日壞就真
用緊sony wp800n 買左差唔多半年左右,電話用緊samsung A51, 呢半年都有斷線問題 (搭車,跑緊步)但係呢排換左間新gym 就係gym room成日斷 有時係屋企都斷,呢隻係我第一隻true wireless耳機,所以想問點解決,定係隻野已經壞壞地要去維修?
想買XM4,見水貨$1800已經有
我下個月會去英國,係咪買水貨行貨都無所謂
去到英國都無保
乜嘢 site ? 吾該巴打
有保養就試下整左先?
就咁睇似壞壞地
第一隻true wireless 就咁快壞,好鬼伏
想問下
如果我帶住藍芽耳機 通話果時
間唔中出現一d情況就係,對方講嘅野會有1-2隻字變到好似環繞聲+滋滋聲出黎
係咪好唔正常
有冇巴打試過comply truegrip?我想用係XM3到
我nz Jj
俾個網你都無用
一來唔扣tax同出面差唔多
二來佢無國際shipping
Pi 7 個盒蓋有虛位可以左右輕微郁到 唔知有冇問題
仲諗住睇下有咩平嘢可以買,唔該巴打
如果只係搭車期間聽podcast睇片,間唔中先聽吓歌
物理隔音OK就得,唔特別追求ANC
Sennheiser CX True Wireless 係咪已經夠有突?
各位巴打又有冇更實惠嘅推介?
Sorry有時會係咁
我對jabra65t比車車過都無大問題
剛買 JBL Club Pro Plus, 用佢跟嘅大耳塞都好鬆咁,真係驚出街會跌咗………師兄有冇計帶得穩啲???
Jabra Elite 65t
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞