True Wireless真無線耳機討論 (59)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
係DG d bass 太勁姐,l3p 都唔係好差,anker 隻 air 2 pro 綜合黎計都唔錯
最新出嗰隻beats fit pro 唔知得唔得
不過所有嘢都要試戴同聽
我冇試聽就買左DG 同xm4, 之後覺得xm4 唔啱我
衛訊平咁多既
估唔到而家d 大陸野咁勁邊度有得試
如果同xm4 比既話,
感覺xm4係個細d既箱,
擺咗一堆樂器聲落個箱裡面,
雖然樣樣都聽得到,
但係全部野好似貼得太近

21j pnk 感覺高低音都闊d,
變咗所有聲都分得開d,
全部樂器聲都聽到details位,
同埋高中低音好似都冇話偏哂去邊邊,
不過聽聞pnk版中低音係比個鼓佬調得重過原版少少

3單元實好d,
不過我睇d youtuber評話falcon pro好聲d or 差唔多,
fokus pro 應該會好抽過21j pnk,
唔知就黎出既 21j ltd pnk追唔追得貼

https://youtu.be/w9G2fWfusIw

不過aviot 平成倍咁制,
覺得其實抵玩的,
但qc聽聞真係麻麻,
多人話易壞,
我自己個對最近都試過擺完入盒充電,
隔一排無lala又自動connect電話,
不過買完xm4 擺低咗個星期冇用,
呢兩日用返又好似冇野
想試同買dg係咪都係推介去翻佢門市??
唔知邊度有門市,但有14日免費試聽
https://www.devialet.com/zh-hk/legal/14-days-return-policy/
誠哥鋪掛,星際都可能有
Bass 有冇打心口感覺?
網上review 同airpods 比感受唔到勁唔勁
我少戴有耳翼既機,都有少少脹痛
上星期試完 xm4 諗住拍板今日買佢,屎忽痕買前走去試埋 dg 諗左陣就買左 dg
beats fit pro 係咪要美國訂黎香港
ok喎,thanks巴打
Xm4連線好穩定,就算LDAC 坐mtr都唔會斷(唔袋手機落褲袋)

音質就見仁見智,但你既然用緊,就開EQ excit mode,sony要開eq先好聽,唔開空間感好窄

同埋轉翻耳膠唔好用d綿,綿除左隔音好外,劣化d聲,濛到爆
做完功課,anker 呢兩隻都幾吸引,咁其實邊度bass 會勁d?
Marshall Motif ANC返咗貨!!
xm4 次次一行近閘機都lag
有開eq 但真係都有d距離

用緊原裝耳綿
可能都真係有影響
聽日轉返耳膠再試試
頂佢出咗成年都冇特價
邊度
有冇地方可以試
official site,上咗架一個鐘又冇曬
online都斷貨,現貨應該冇咁快
ANC 我覺得DG拍得住XM4...利申:用左幾日xm4就放左再買DG
我隻fokus pro一係旺角就疾到戇鳩鳩
睇到有巴打話人多既地方會疾
唔知係我個隻特別疫定點
諗緊拎唔拎去保養到問下
我隻fokus pro一係旺角就疾到戇鳩鳩
睇到有巴打話人多既地方會疾
唔知係我個隻特別定點
諗緊拎唔拎去保養到問下
可以試下返代理換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞