True Wireless真無線耳機討論 (59)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
有冇人用緊xm4有換耳膠
粒耳綿唔啱耳型成日跌
請問TOZO依間野好唔好用? 我見依家amazon做緊特價想買對T12,但係睇個Post1樓又唔見有講依間野
唔該哂先
我隻65t對家完全聽唔到我講咩咁濟
不過其他方面真係無投訴
Technics EAH-AZ60 vs Noble Fokus Pro
有無巴打可以講吓兩隻嘅聲分別係點
devialet gemini $2500 但音質 佩戴感 通話值唔值?同sony xm4比
用緊Gemini 佢個bass下潛到同埋個低音音壓好有料 Airpod轉過嚟 以前都有玩過下耳機 今次真係幾impress到
見到有人留意Gemini真係好撚開心
早幾個月講呢隻野既時候俾班索狗圍屌話打手
自己試最真,有人話好易跌但我就好穩
通話就一般,係室內都話好似係個好空曠既環境咁
對Devialet個brand好有信心試完唔得鳥
我未聽過呢個牌子
係有個fd玩開earphone,知我想買XM4就叫我去睇下隻Gemini,一試連我呢d木耳都feel到個分別
用左cx plus 唔夠一個月就壞左
點壞?連唔到?
我用日本代購買
sad晏d打去代理問下先
聽開咩歌
我兩個禮拜前同一時間試dg同noble
即刻入左dg 聽rock 外國歌 edm好正

通話正常無斷
佩戴就我自己正常 用緊佢本身個size耳膠

但上個禮拜d電好似叉唔到 係度問過
而家又無乜野
缺點對我黎過出左一段時間 遲左買又正價
左邊無反應又連唔到
想拎去整 發覺淨係開1-5 9-6
DM邊間有DEMO? 我係price.com 問左幾間都話冇
sorr 唔記得覆。
商場出入口,黨鐵大堂等黑點會疾。上星係荃灣西站大堂等人,疾L到同用唔到無分別。

但一般坐下巴士又無乜特別連接問題。家用office用都無連接問題
唔該哂
普通廣東歌同五月天beyond呢d,唔聽重bass

隔離有線耳機post #1 講嘅舖頭係咪都有無線耳機可以試?
或者有邊間係專試耳機?想試dg, bose quietcomfort, jabra 85t, sennheiser mtw2 呢幾隻
Falcon 用短身細size綿會舒服啲
睇片會唔會delay
女仔耳窿比較細
試過Sony XM4 同Gemini 都塞唔落
有無咩介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞