脫髮救髮討論。植髮、食藥、謬誤買藥購你問我答。

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
正版保康c 係咪度度一樣價??

搽完藥帶唔帶得帽

冇話唔得既
乾小小先戴好啲
請問十年巴打 搽藥+食藥係唔係最有效
如果是但做一樣先 例如食藥先或搽藥先 之後再做返另一樣 咁樣得唔得 因為想食藥先
有冇其他巴打經驗

通常搽藥先
效果唔夠好再食藥
真心一問 如果只係中間疏 側面無乜事應如何處理

男? 女?
真心一問 如果只係中間疏 側面無乜事應如何處理

男? 女?

男 21
之前同巴打係ebay團購完mino5% liquid
一路都突破唔到既一搽就搽成世既心理關口
食左大半年保記,個頭頂冇好轉到

有冇惡法落去 ?
有冇搽藥?

冇搽藥,我前額未M,但髮線明顯參差不齊
最大問題係個頂,我髮轉位光得厲害d

個頭輕微惡化左

食完藥肥左好多

【【无效我吃掉】 头发3-5倍自然生长速度 头发变密变多变长】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.8KMzXU?cv=uJBzZx39ZiN&sm=2b55cf ,或复制这条信息¥uJBzZx39ZiN¥后打开👉手机淘宝👈
呢個唔知有冇效呢
女 後生 頭頂天生無咩頭髮 好大條界
係咪無得救 因為唔係脫髮 係從來都沒有過
有無後生女會去植髮㗎

請問巴打 呢d位稀疏有無得救 ,喺光d既地方直望都可以見到頭肉
我查咗藥都冇乜起色..巴打邊度買藥食平?就嚟甩到想死

揸邊隻?
揸左幾耐?

查左陪健大概半年,甩咗甩得多但係生就生得少
有冇巴打食緊呢啲藥?上網睇過好似下邊$350個隻有人食過有效

揸邊隻?
揸左幾耐?

有冇巴打食緊呢啲藥?上網睇過好似下邊$350個隻有人食過有效

揸邊隻?
揸左幾耐?

咁即係食邊隻先好?m額
巴打我用左minoxidil 2%幾個月 覺得自己好似仲甩得快左 所以上個禮拜停用左 但今朝沖涼時突然甩左五六十條最少 咁岩我尋日又換左洗頭水 有冇關係 今朝沖涼個時想死 見到佢不停甩

唔好用手抓
輕輕用力按摩
同埋請轉5% 重新出發

但我係絲 also can use?

你係邊隻脫髮? 休止期?

我唔知係邊隻呀但我係成個頭都好稀疏條界好明顯扎辮會穿曬窿咁 想睇醫生但又唔知可以睇咩醫生 有冇人介紹

請問你幾大?

我19歲咋 由中四五開始已經比人笑冇頭髮

請問巴打 呢d位稀疏有無得救 ,喺光d既地方直望都可以見到頭肉

同巴打有少少似 不過唔係中間 係側少少 分界位
前面無m額 轉有d疏

未食,未搽

食左3個月,搽左2個半月
呢邊係嚴重嗰邊。另一邊情況好啲

算唔算對啲藥好有反應以前面額頭黎講?

未食,未搽

補充番,搽藥淨係夜晚先搽

未食,未搽

補充番,搽藥淨係夜晚先搽

搽埋朝早啦
反應算好好啦

同巴打有少少似 不過唔係中間 係側少少 分界位
前面無m額 轉有d疏

去到第幾期?
巴打我用左minoxidil 2%幾個月 覺得自己好似仲甩得快左 所以上個禮拜停用左 但今朝沖涼時突然甩左五六十條最少 咁岩我尋日又換左洗頭水 有冇關係 今朝沖涼個時想死 見到佢不停甩

唔好用手抓
輕輕用力按摩
同埋請轉5% 重新出發

但我係絲 also can use?

你係邊隻脫髮? 休止期?

我唔知係邊隻呀但我係成個頭都好稀疏條界好明顯扎辮會穿曬窿咁 想睇醫生但又唔知可以睇咩醫生 有冇人介紹

請問你幾大?

我19歲咋 由中四五開始已經比人笑冇頭髮

快啲搽藥啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞