脫髮救髮討論。植髮、食藥、謬誤買藥購你問我答。

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
有冇人試過髮片

呢樣野真係好想買下
日本個隻幾特別 但未有時間研究點入手

邊隻?
香港都有間專做
六千幾 ,大家點睇

邊度6千幾

織髮個隻咩講 ?

叫kami
利申想試

用緊.真係冇人睇得出
不過成六千幾,佢話 keep 到兩年
上網 search 過韓國果啲二三千搞掂..

個髮型係點?
用左幾耐到,介唔介意留tg

髮型本身佢俾我果陣好長既
之後搵返髮型師剪
依家買左返黎1年囉
不過唔太成日用因為未算甩太嚴重
利申M字髮線瓦解緊
btw TG 有咩想問你留啦不如

諗住去仁安做 佢又另一隻技術 唔知好唔好 上網又無乜評語

巴打我想問下 植完係唔係會重新甩一次 過一排先開始生返出黎?
我而家個M額好勁 我睇就2期未到3期

仁安得fue
後面一定要產晒
好勁即係第3期
第2期多數唔鼓勵植住

咁我後面一向剷哂
想知植完幾耐可以正常返工 無哂d血點?

我頭頂應該都遮到落黎
但後面d疤會係咩樣?一點點?

有冇人試過髮片

呢樣野真係好想買下

邊隻?
香港都有間專做
六千幾 ,大家點睇

邊度6千幾

織髮個隻咩講 ?

叫kami
利申想試

用緊.真係冇人睇得出

個髮型係點?

之後搵返髮型師剪
依家買左返黎1年囉
利申M字髮線瓦解緊

唔洗剷光上面個頭?
你個隻係夾定係痴上去

同埋留唔留到allback, 大風會唔會睇到

唔該巴打
有冇人試過髮片

呢樣野真係好想買下

邊隻?
香港都有間專做
六千幾 ,大家點睇

邊度6千幾

織髮個隻咩講 ?

叫kami
利申想試

用緊.真係冇人睇得出

個髮型係點?

之後搵返髮型師剪
依家買左返黎1年囉
利申M字髮線瓦解緊

大風吹會點?
睇完放大鏡見到好多油脂堵塞左毛孔搞到有d生得一條,有d就直程塞住左 近期都有d頭痕
我而家應該點做?
係咪應該食藥搽foam轉洗頭水??
想問天生m額可以點搞 係唔係一定脫髮?
有冇人試過髮片

呢樣野真係好想買下

邊隻?
香港都有間專做
六千幾 ,大家點睇

邊度6千幾

織髮個隻咩講 ?

叫kami
利申想試

用緊.真係冇人睇得出

個髮型係點?

之後搵返髮型師剪
依家買左返黎1年囉
利申M字髮線瓦解緊

唔洗剷光上面個頭?
你個隻係夾定係痴上去

同埋留唔留到allback, 大風會唔會睇到

唔該巴打

我個隻係夾黎
亦都冇剷過頭頂
我本身唔算甩得太勁
所以個髮片都係整返一樣髮型
我冇整allback 感覺上會穿崩
好似姐撚咁 佢梳起但個髮線睇落都好假
有冇人試過髮片

呢樣野真係好想買下

邊隻?
香港都有間專做
六千幾 ,大家點睇

邊度6千幾

織髮個隻咩講 ?

叫kami
利申想試

用緊.真係冇人睇得出

個髮型係點?

之後搵返髮型師剪
依家買左返黎1年囉
利申M字髮線瓦解緊

大風吹會點?

我照 Gel 個髮片噴到好硬又冇咩
係未試過打風帶出街

巴打我想問下 植完係唔係會重新甩一次 過一排先開始生返出黎?

仁安得fue
後面一定要產晒
好勁即係第3期
第2期多數唔鼓勵植住

咁我後面一向剷哂

我頭頂應該都遮到落黎

巴打姐係FUE植完都唔會好密?

仁安得fue
後面一定要產晒
好勁即係第3期
第2期多數唔鼓勵植住

咁我後面一向剷哂

我頭頂應該都遮到落黎

食緊保康絲,係私家醫生到買,400蚊一盒for一個月,算唔算貴,有無其他藥可以replace?
m左幾年先睇,覺得睇遲左

全部副廠藥出都一樣架啦
如果香港殖髮 巴打有無推介?
有無d唔洗剷光頭?

植完唔會重新甩一次

仁安得fue
後面一定要產晒
好勁即係第3期
第2期多數唔鼓勵植住

咁我後面一向剷哂

我頭頂應該都遮到落黎

頭髮生返長就睇唔到
差唔多用晒之前訂果1年份量 1mg , 諗住上黎望望大家有無新地方訂藥
不過見有好多巴打話驚印保有問題, 我食左7年幾想講兩句

我未試過網上訂
唔敢妄下判斷
但認同成份一樣效力一樣

我都冇食

仁安得fue
後面一定要產晒
好勁即係第3期
第2期多數唔鼓勵植住

咁我後面一向剷哂

我頭頂應該都遮到落黎

你植過髮 ?

仁安得fue
後面一定要產晒
好勁即係第3期
第2期多數唔鼓勵植住

咁我後面一向剷哂

我頭頂應該都遮到落黎

唔該哂巴打先
巴打植左幾多錢?想預一預個數

咁我後面一向剷哂

我頭頂應該都遮到落黎

唔該哂巴打先

咁我後面一向剷哂

我頭頂應該都遮到落黎

唔該哂巴打先

你係邊間植? 係咪要30到先可以植? 唔係會變河童? 我諗緊想揾多啲資料

咁我後面一向剷哂

我頭頂應該都遮到落黎

唔該哂巴打先

你係邊間植? 係咪要30到先可以植? 唔係會變河童? 我諗緊想揾多啲資料

巴打搭單問埋, 植完髮係咪都要 Keep 食藥
諗緊本身甩開果到唔會因為植左髮而停係咪咁講

我頭頂應該都遮到落黎

唔該哂巴打先

我頭頂應該都遮到落黎

唔該哂巴打先

唔係話FUT會成功率高啲咩?
原本頭髮薄 近一年發覺開始頭頂有d位少左頭髮同有輕微m字額
係咪應該該用Minoxidil?洗唔洗食埋finasteride 1mg?
見有d ching話ebay kirkland(打算買六個月foam試試先), 有冇師兄可以pm我話我知買過邊間無伏?同埋finasteride 大概幾錢?

自膠 tg:caarnold

Ching點解add你唔到 我都有啲問題想問你

同埋想問下十年巴咁樣係咪就要食藥同搽
原本頭髮薄 近一年發覺開始頭頂有d位少左頭髮同有輕微m字額
係咪應該該用Minoxidil?洗唔洗食埋finasteride 1mg?
見有d ching話ebay kirkland(打算買六個月foam試試先), 有冇師兄可以pm我話我知買過邊間無伏?同埋finasteride 大概幾錢?

自膠 tg:caarnold

Ching點解add你唔到 我都有啲問題想問你

可以試多次 之前唔小心郁左username

唔該哂巴打先

唔係話FUT會成功率高啲咩?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞