脫髮救髮討論。植髮、食藥、謬誤買藥購你問我答。

1001 回覆
19 Like 2 Dislike
係森發買開印版 成份同正版一樣 唔明點解會有巴打話係假 不過買正版貴d當係買個安心 但一食就食成世 afford到就得

btw 好似聽過如果d藥遇到水識溶就代表係真野?係咪朝早食效果好d?

好似話有巴打食印保食到個肝有事
朝早定夜晚其實效果一樣

食左幾耐 上網睇話最緊要係固定時間食

固定時間就可以
邊度有平minoxidil 5%買?藥房都近600

ebay
口一咁樣前額仲有冇得救 決心食藥搽藥

有既
試左先啦
有救係指止住情況惡化

檢查自己有冇脫髮問題係咪睇皮膚科醫生?
定係市面上既乜乜髮再生個D?
請問脫髮根部有白點係咪一定係禿

有冇人用過右下角最平個支? 大家用開邊支?

同埋保髮堂好似無哂finpecia?

kirkland都係樓主推介 建議ebay買 平好多 你依個網比較貴

kirkland都係樓主推介 建議ebay買 平好多 你依個網比較貴

唔該
請問脫髮根部有白點係咪一定係禿

唔一定
睇pattern
檢查自己有冇脫髮問題係咪睇皮膚科醫生?
定係市面上既乜乜髮再生個D?

當然係皮膚科醫

前額嚴重
我訂緊6支kirkland foam 會delay

我中間應該有接近一星期無得搽

係咪會出事?

如果我而家開始由一日兩次變一日一次有無問題
前額用藥後狂脫期可以點
前額用藥後狂脫期可以點

搽定食?
有冇巴打用過Qgain?
free shipping to Hong Kong好吸引
3 months supply都係27磅
有冇巴打用過Qgain?
free shipping to Hong Kong好吸引
3 months supply都係27

前額嚴重

呢個程度係唔係要食加搽了
食左藥同搽左藥 反而甩出黎既頭髮多左髮尾係幼
有冇人用過果D激光活髮頭盔?
唔知有冇用
前額用藥後狂脫期可以點

搽定食?

兩樣都有。。
紋髮線會唔會塞毛孔?
紋髮線會唔會塞毛孔?

有冇人試過?
紋髮線會唔會塞毛孔?

有冇人試過?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞